Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Podziwiam, bo ja nawet jak mała kwiczy ze śmiechu i mnie rozbraja to i tak nie chcę drugiego bobasa. Ciąża i poród to był dla mnie koszmar, teraz padam na ryj ze zmęczenia, więc na razie podziękujęMam to samo. jak mała marudzi to poczkałabym jeszcze z dizeckiem ale jak się do mie usmiechnie to chce mi się drugiego takiego brzdąca![]()
Dzięki Iwonka :-) Bunt roczniaka, dobre :-):-):-) Ale chyba coś w tym jest, bo w małą też często jakiś diobeł wstępujeSzopek moja Klaudia tez potrafi czasami sie tak zachowywac,walic glowa w podloge,wyginac sie do tylu jak ja z kas zabieram....poprostu to sa pierwsze bunty hmm roczniaka? Niemowlaka? A potem Bunt dwulatka, trzylatka... ;-)
Shanta w takim razie zycze Ci powodzenia!
Mnie też zatkało. Do jakiego stopnia można być głupim??? Nie wyobrażam sobie zostawić małej bez opieki][/COLOR]
Kiedyś znajoma mi opowiedziała coś takiego, że jak jej mała córeczka śpi rano (taka roczna dziewczynka), to ona zawozi starsze dziecko do przedszkola w tym czasie - "szybciutko, w pół godziny się wyrabiam". Normalnie mnie zatkało... Ludzie bywają naprawdę... hmmm niezwykli!
To niech dorobi też drewniane pierdółki, takie lubię najbardziej :-) Ale też nie mogę niestety nosić kolczyków nie ze srebra :-(Siostra w sumie od niedawna się tym zajmuje i ogólnie zrobiła już więcej kolczyków, ale część dała w prezencie a część już skończyła. Napewno co i rusz będzie dorabiała coś nowego.
Kwiateczek, a duży ma luz w buciku Twój maluszek? ile mu zostaje wolnego miejsca?
Kwiateczek, Agnieszka, ja też się urodziłam 4 maja!![]()

kupilismy tylko rozmiar wieksze ale baba w sklepie powiedziala ze buty sa na ok 3 mies pozniej beda male wiec moze nie bedzie zle
zobacze w sobote:-)
jak na 10 mies ma wielka stope
mojej kolezanki synek 14 mies ma nr 4

Mam na imię Agnieszka.Od 4maja'08 jestem szczęśliwą mamą.Moja córka ma na imię Emilka.
P.S.Podziękowania dla Kangurka.Ona wie za co.:-):-)
Poza tym nadal nie wiem co to są te cholerne zagadnienia kancelaryjno-biurowe, nie wiem czy jest sens iść na ten test do komendy. A po trzecie pieprzony ZUS jeszcze mi rozliczenia nie przysłał. Mieli czas do końca lutego![]()

wszystkiego najlepszego dla Ani z okazji 11 miesiączków oraz dla Krzysia i Natanielka z okazji ukończenia 10 miesiączków...
Witam nową majóweczkę i cieplutko pozdrawiam...pisz jak najwięcej i najczęściej...
ja tradycyjnie już w pracy, przy porannej kawusi podczytuję co u Wasi cieszę się słoneczkiem..siedzę teraz w pokoju z oknami w dachu i podziwiam bezchmurne niebo a słonko grzeje ...żyć nie umierać...
tak sobie myślę, ciekawe co u POlki , Kathy, Dotkass... Hannah też rzadko się odzywa...brakuje mi Was dziewczyny....

wszystkiego najlepszego dla Ani z okazji 11 miesiączków oraz dla Krzysia i Natanielka z okazji ukończenia 10 miesiączków...
NAJLEPSZEGO!!!