kwiateczek a skad Ci sie wzielo to gardlo ja ostatnio mialam tak ze u gory jakby kolo szyi taki ucisk na gardlo i bol jak mowilam pomoglo tantum verde

i syrop prawoslazowy bo troche odkaszliwalam
ale nie mam skad wziac.Taki suchy mam kaszel,dusi mnie nadal,zadnej poprawy

teraz zrobilam sobie grzane piwo a noz pomoze

jestem wdesperacji chyba do lekarza pojde jak sie do jutra nie poprawi
Hej dziewczyny ja jak zawsze po weekendzie zbieram sie dopiero we wtorek tyle ze weekend w szkole a Zuzka od soboty nie moze poradzic sobie z zebami goraczkowala sobote niedziele wczoraj goraczka przeszla ale meczy sie dalej niesamowicie Dolne wyszły bez takich rewelacji a te to tragedia ale choc tyle ze to zeby bo myslalam ze znowu mi sie rozchoruje
To wlasnie my tak mamy od miesiaca ale dzis widzialam sa zeby

:-)

3jeszcze widzialam

Hej
u nas tez ponuro. Mała daje czadu. Nie wiem cy to przez idące cztery dolne zeby czy poprostu wypróbowuje mnie na ile może soie pozwolić. Każda zmiana pieluchy to jest ryk. Nie da się położyć. Teraz spi.
BYłam z nią wczoraj u ortopedy. pamietacie wspominałam o tym że nóżkę mała podkłada pod pupe jak siada. No i kazał mi się skontaktować z rehabilitantką no i buciki jej kupić z twardym zapiętkiem. Powiedział że najlepiej teraz zacząć nad tym pracować.
Dziubek,moze z ta nozka bedzie dobrze

pare razy pojdziecie na rehabilitacje i bedzie dobrze.Moja bratanica miala wyrwane biodro podczas porodu i jeszcze nie zauwazyli

caly czas plakala az brat zobaczyl ze faldki sie nie zgadzaja

(po 3 mies)no i milala butki przez 7 lat a drogie one sa ze

takie wkladanie nozki pod tylek to mi sie wydaje ze jest z wygody

jak wstanie to pojdzie i zobaczysz,bedzie dobrze

:-)
dziewczyny czy moze byc cos takiego ze dziecko za duzo spi ?
Maly wstal o 6 poszedl spac o 7:30 i spal do 10 ... czyli dwie i pol godziny a teraz znowu spi

on ma czasami napady takie i ogolnie jest spioch troche z niego bo w dzien potrafi spac 2 godziny dwa trzy razy i o 19 dalej spac..
czy to normalne ...?
Wiki moj Konrado wlasnie spi po 2,5 godz w dzien.Dw razy ma drzemke ale chyba odsypia noce bo tak nie bylo wczesniej

spal po pol godz
witam
melduje sie ze padam

nie wiem czy dam rano wstac jutro do pracy,klata mnie juz boli

nic sie nie odrywa

kupilam jakis syrop,tzn baba mi dala bo akurat mialam atak kaszlu no i glosu brak

a G jeszcze wyslal mnie po piwo zeby mu kupic,w sklepie baba sie tak spojrzala

pomyslala pewnie ze ladnie musze pic jak mam taki wokal

oki lece sie polozyc,nie mam sily
dobranoc