kwiateczek
majowa mama `08
boshhh znow zrobil kupe.przez sen,woda zolta:-(nic nie mam zeby mu dacKwiateczek - a może coż mały zjadł? może cos nowego mu dawałaś. Oby tylko jakiegoś żołądkowego wirusiaska się nie nabwił.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
boshhh znow zrobil kupe.przez sen,woda zolta:-(nic nie mam zeby mu dacKwiateczek - a może coż mały zjadł? może cos nowego mu dawałaś. Oby tylko jakiegoś żołądkowego wirusiaska się nie nabwił.
.
robie mu zupke i wlozylam wiecej wlasnie marchwi ale nie wiem czy zje bo jak narazie nic nie chce
zjadl 3 lyzki kaszki i tyle
pic tez pare lyczkow tylko
widzialam ze ma smecte,musze kupic.Gdzies czytalam o tym hipp ors200 to cos na brzuszek,kupki bylo tak???
sama musze isc tez po recepte i na te moje bole w piersi
tylko godz mi troche nie odpowiada bo Konrad spi przewaznie
:-):-):-):-):-)niech rosnie zdrowo:-)

Podzieliłabyś się trochę 
Na szczęście chyba niedługo leżała tak na wierzchu, bo nawet była ciepła. Mam nadzieję, że to przejdzie. Już się przyzwyczaiłam do komfortu przespanych nocy, a tu znowu powrót do przeszłości 
takie noce jak Ty mialas dzisiaj to my mamy od 2 mies-noc w noc
ostatnia nawet przespal choc nie obylo sie bez pobudek
ale szybko usnal,wiercil sie troche ale chyba te wyproznienia troche pomogly,wszystkie kwasy wyszly
smrod straszny
malo je a kupy

dlatego sie tak wiercila
u nas nie moga byc zeby bo kazda noc jest taka