reklama

Majóweczki 2008

Wiki tak wiem VW Passaty szczegolnie kradzione(to byla nasza aopcja zakupu) ale my w koncu kupilsmy Seata Alhambre,ktory jest blizniakiem VW Sharona.Te auto co my mamy jest bardzo popularne i wszedzie je widac,szczegolnie duzo taksowek ma teraz takie auta bo sa duze.

Ostatnia edycja:
reklama
Iwonka przykro mi z powodu dziadka:-(Kurcze nie doczekal Swiat:-(KIlka lat temu mojego kolegi z podstawowki ojczym zmarl w wigilie,tuz przed paasterka,przed kosciolem sie przewrocil:no::no::no:

Kurcze musz is cpo kawusie,bo braklo parzuchy:sorry:

Witam Was. Ciekawe czy Ktoś zauważył moją nieobecność i tęsknił hihi?.
Strasznie dużo napisałyście i tylko część przeczytałam. Ja dziś tylko na chwilkę. Może niedługo zacznę, normalnie znowu tu pisać.

Wiem, że do Świąt jeszcze kilka dni, ale...

Z okazji Wielkiej Nocy
- miłości mocy.
Jajka smacznego,
tyłeczka mokrego.
Smacznej babeczki,
dwa litry wódeczki.
Słodkiego baranka,
imprezy do ranka.

Witam.
Iwonka współczuję :-(
mamy wysypkę!!!!!!!!!:-):tak: nie spodziewałam się że będę się kiedykolwiek cieszyć z wysypki.
Będziesz robiła małemu jak skończy rok testy alergiczne???
Gratuluje wysypki, ja tez nie sądziłam, że kiedyś będę trzymała kciuki, żeby kogoś zsypało i ze będę potem gratulować :-p
Dziubek nie będę robić testów na razie - chyba, ze na wyraźne życzenie pediatry.
Czytałam i rozmawiałam z jedną doktor, ze do 3 roku życia nie ma sensu robić, bo mogą wyjść błędnie. Dziecko szybko się rozwija, może wyjść z uczulenia i wejść w inne ( lub oczywiście całkiem wyjść z alergii).
Nie wprowadzałam cytrusów muszę przyznać, ryb też nie dawałam jeszcze. Jeśli coś jest silnym (potencjalnie) alergenem wolę wprowadzić nieco później czyli ok roku.

Witam.
Iwonka współczuję :-(

Gratuluje wysypki, ja tez nie sądziłam, że kiedyś będę trzymała kciuki, żeby kogoś zsypało i ze będę potem gratulować :-p
.
:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno ale fajnie ze jest:sorry:

co do testow to moja bratanica miala i nie byly bledne:no:ale tak dawno bylo ze musialabym pytac.Jesli chcecie to zapytam:tak:ona nie mogla mleka,uczulona na bialko i wogole.Caly czas na soji byla:baffled::baffled::baffled:

Panistepelek,pamietamy o Tobie tylko czesem sie chce cos napisac i sie zapomina a ja mialam dzisiaj:tak::tak:czemu Cie tak dlugo nie ma:nerd:

My dzis znow po dlugim spacerku.Konradek teraz wstal ale chyba lewa noga bo placze i wogole marudny:baffled:cos sie kroi,chyba zeby:baffled::sorry:Tatus wzial go na chwile na dwor by go uspokoic bo placze niewiadomo czego:eek::no::no:

Cos ciuchutko teraz sie zrobilo,pogoda ladan i wszystkie mamy na dworze:-)
Zagladajcie bo niedlugo urodzinki beda dzieciaczkow,musimy sobie doradzac:tak::tak::tak::tak:Moze jakies fajne pomysly z ktorych mozemy skorzystac:sorry:

Shanty tez dawno nie bylo:eek:Ciekawe co tez u reszty mamusiek ktore nie zagladaja:baffled::baffled:

Cześć dziołszki :-) Widzę, że przygotowania świąteczne idą pełną parą :-p
Ja na razie sprzątam na raty, ale nie gotuję nic ani nie piekę, bo moja mama tradycyjnie się tym zajmuje. Jutro też przyjeżdża teściowa :eek: A w niedzielę może zrobimy sobie małą wycieczkę do dolinki kobylańskiej, bo szkoda siedzieć w domu w taki piękny dzień.
Wczoraj byłam na stepie, spociłam się jak prosię, ale nie jestem taka beznadziejna jak mi się zdawało. Samochód już naprawiony - z holowaniem 520 zł :szok::wściekła/y: Musieli wymienić coś tam jeszcze, bo pod spodem się wszystko sypie i nie było jak rury przykręcić. Teraz to idzie taka kasa na tego grata, żeby jeździł, że się w pale nie mieści.

Witam w Wielki Piątek. Pewnie wszystkie mamuski ostatnie zakupy robią i ciacha pieką. Ja się lenię. Po trochu jeszcze sprzątam. mała nie daje za jednym razem wszystkiego robić. Wysypa nadal jest. pojawiła się teżna buzi:baffled:Myslałam że ta wysypka to tylko brzuszek i plecki.Ech ciągle wyje z byle powodu. Mąż stwierdził że jak się wspina na mnie mała tzn,. ż chce żeby ją prowadzać. No ale ona nie może być prowadzana za rączki więc marudzi. Dobrxze że mąż urlop po świętach ma bo oszaleję z moją marudą.

witam u nas nocka w pozadku ale w nocy krzyk jakby sie mu cos przysnilo strasznego :szok:
dziubek ja tez nic wielkiego nie robie jedziemy do rodzicow moich bo tesc do T jedzie ja jutro ciacha popieke i zrobie salatke :eek: M chce juz dzis jechac ale niewiem chyba bym wolala zrobic zawiesc a tak wozic i tam sie krzatac :baffled:

witam
ja też się lenię. w tym roku siedzimy z NM w domu. Dziadkowie - moi rodzice zabierają małą do mich dziadków.. Zgodziłam się, bo my jechać nie możemy, a oni już bardzo długo małej nie widzieli. NM nie jest w stanie "imprezować". Jada tylko nieprzyprawione rosoły i owsiankę dziecka.
dziubek ja słyszałam, że dziecko może mieć też i buźkę zsypaną.

reklama
Witam sie tez w Wielki Piatek:-)
U bas nocka nawet choc nie obylo sie bez wstawania.Potem tatus juz wstawal:-)wczoraj udezylam sie w lokiec i tak mnie dzis boli ze ledwo zginam no ale zginam wiec chyba tylko obtluczony jest:baffled:W piersi cos mnie dzis boli,boshhh nie wzielam wczoraj tego antybiotyku bo sie zle po nim czuje no ale dzis musialam:baffled:
Co do swiat to ja tez duzo nie robie bo bede sama:no:salatke i obiad jak zwykle:sorry:kto bedzie to jadl:baffled:
Maly wstal dzis o 8ej wiec chyba predko spac nie pojdzie:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry