reklama

Majóweczki 2008

reklama
Wielkiej Nocy czas nadchodzi,
Cały dzień się każdy głodził.
By móc dzisiaj o poranku
Siąść za stołem przyśniadanku.
Zjeść kosz cały z jajeczkami,
Zającami i kaczkami.
A już następnego ranka
Wiadrem wody zlać baranka!

wielkanoc_top4.jpg

Kochane majóweczki, życzymy Wam samych radosnych chwil spędzonych w rodzinnym kręgu...
chorym mamusiom i dzieciaczkom życzymy
dużo dużo zdrówka

Wczorajszym 11-miesięczniakom wszystkiego najlepszego,
dla Julianki na dzisiaj także,
a dla Ani na jutro słodkie buziaki i moc życzeń
na PIERWSZE URODZINKI:

Sto lat! Sto lat! - wujek krzyczy,
ciocia wręcza kosz słodyczy,
dziadek w nowej swej koszuli,
babcia Cię do siebie tuli,
mama torcik dekoruje,
tato wszystko to filmuje...
Skąd to całe zamieszanie?
Urodzinki masz kochanie!
c021e63b-5df6-42b3-9817-f5a13d3fa9e4_20090306022523_Zabawne-urodziny-zyczenia.pnghttp:
c021e63b-5df6-42b3-9817-f5a13d3fa9e4_20090306022523_Zabawne-urodziny-zyczenia.png

my dziś wyjeżdżamy, więc do wtorku pewnie do Was nie zajrzę, chociaż ostatnio i tak mnie tu mało...:-(:-(:-(

Ostatnia edycja:
Witam Was w pierwszy dzień Świąt :-)

Iwonko, Vanesska na pewno zadowolona, nie martw się ;-)

Ja cały czas nie mogę się wyleczyć. Wczoraj nafaszerowałam się aspiryną na wieczór i tak się wypociłam po kołdrą, że musiałam się 3 razy przebierać. Dzisiaj przyjeżdżają do nas 2 babcie - ale będzie harmider :eek::confused2:
Buziaczki i wypoczywajcie :-)

Wszystkiego najlepszego dla Izabelki i Julianny oraz Mateuszka i Dawidka:-):-):-):-)

Witam sie w Wielkanoc:-)
Z racji ze dzis radosny dzien nie bede smucic:sorry:
Pije kawke wlasnie,po sniadanku:tak:Tatus w pracy:baffled:Konradek wstal dzis o 8ej:szok:troszke mu pomoglam ale nie wiem czy nie pozno bo chcialam isc do kosciola a msza zaczyna sie o 12.30:baffled:ciekawe czy zdazy wyspac sie i zjecs:sorry:

Iwonka przytulam Cie:tak:Nie moge jakos sobie na dzien dzisiejszy wyobrazic nocy bez Konradka:no:Chyba jeszcze jest z maly a mama za opiekuncza:sorry:

Wesolych Swiat
Zobacz załącznik 127530

witam was swiątecznie :-) Dziś mi się śniły posty i forum wiec musialam koniecznie zajrzeć :-D:tak:

Słodkich i radosnych pierwszych Świat Wielkiej Nocy z naszymi szkrabami dla kazdej mamusi i kazdego dzieciaczka

Ja szykuje obiad bo moja mama z babcia przyjada mieli być bracia ale wujek ich zabrał gdzieś szkoda bo tylko w swieta przyjeżdzaja bo daleko i babcia nie chodzi ale chyba bedzie fajnie tyle ze pogoda do bani:confused2:

Gloria -powodzenia

Dziewczyny ja dopiero dzis tyle bylo spraw ze zaniedbalam dlatego skladam zalegle zyczenia

Wesolych swiat Radosnych pelnych Ciepla i Milosci. smacznego jajka a teraz Jutrzejszego Mooookreeego DYNGUSA!!!:-):-):-)

reklama
Witam i ja sie.
Gloria 3mam kciuki
Migotka ano byla zadowolona,bo miala ciocie z ktora sie wsciekala caly czas,robila balagan wszedzie,skakala po lozku...A ja w nocy kilka razy z przyzwyczajenia patrzylam czy sie przypadkiem nie odkryla:sorry:ogolnie spalam zle przez to:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry