iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
I ja witam sie.U nas znow slonko ale ma byc 16 stopni.
Migotka to super z ta klima robicie.U mnie zimno caly rok...
Migotka to super z ta klima robicie.U mnie zimno caly rok...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-Ja nie w sosie,bylam u mojgo taty na grobie i jestem przybita..do tego dostalam @@@@ okropna jak zawsze.Teraz juz na 100% jak sie skonczy ide do gina zeby cos z tym zrobic bo nie moge normalnie funkcjonowac.Jutro na pogrzeb dziadka tez nie jedziemy.Bo to 100km od nas i trzeba byc juz tam z samego rana bo to na wsi i najpierw czuwanie ma byc potem dopiero msza itd.... wiec odpuscilismy jeszcze ja ze mam ta @@@ poczatki wiec juz wogole klapa,strach wychodzic gdzie kolwiek na dluzje niz godzine .
I chyba też usdam się do gina co jest ze mną (choć nadal karmię do 3 razy na dobę)
:-):-)Aniu dla Ciebie życzenia zdrówka, radości, wszystkiego, co sobie może wymarzyć taka ROCZNA osóbka!!!
Zauwazylyscie ze tylko mala gromadka nas zostala na majoweczkach?
?
Hej kochane,
Mam nadzieje,ze swieta byly udane.
Ja dzis bylam na usg i jest serducho!!!!! Ale sie ciesze,normalnie nie moglam spac,tak sie denerowowalam, dzidzie mi sie snily jak juz w koncu usnelam
Ale wszystko dobrze, wszystko na miejscu,ufff
Chcialam sie tylko podzielic dobra nowina

Także udało nam się !!!!!!!Pokonać chyba coś o czy pisze od jej urosdzenia i nie mam zamiaru juz pisać o tym głośno

taka pogoda
dobrze ze sie skapłam i to na dwóch produktach