reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witam.W Warszawie pada deszcz jest tak ciemno ze swiatla mam zapalone w domu.Wczoraj bylismy w Tesco ,sa przepiekne ciuszki dla dzieciaczkow!
Hannah Aniusia fajnie ze sie odezwalyscie :-)Tylko miec kase i wydawac...
Niesia oj biedny Michalek zdrowka zycze i 11 buziaczkow posylam na 11 miesiecy :-)
Dotkass A co u Ciebie????????????????????? Buziaczki dla Amelki na 11 miesiecy :-)

Cześć dziewczyny!

Ja dzisiaj nie do życia, głowa mnie boli i dopadła mnie @:baffled:. Muszę się przejść do sklepu odległego o 30 min po cos do jedzenia. Wczoraj odkryłam z przerażeniem, że osiedlowy markecik dino został zlikwidowany:szok:

Hannah to może sie spotkamy, bo też mamy zaplanowane ZOO na jutro, jeżeli pogoda dopisze:tak:

Może wpadne popołudniu, jak jeszcze będę miała siłe.

Tyle się naprosiłam meża żeby zamontował, ale mówił jeszcze mamy czas, no i tak mamy czas że nie mamy bramki. Teściowa nie chce bo dziura będzie w ścianie :wściekła/y::wściekła/y: tylko niech teraz lata pilnować brzdąca.
Hannah sa takie do ktorych sie dziur nie wierci:tak:ja mam cos takiego,podobna
METALOWA ZASTAWKA ROZPOROWA 73-85 cm (603868573) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Ja sobie nie wyobrazam zeby tak tesciowa powiedziala.Zreszta moja by tak nie powiedziala,Dziury mozna zalatac :sorry::sorry: Wspolczuje Wam tych tesciowych.:no::no::no::no::no:
Moja tez by mi tak nie powiedziala,z wdojga zlego ale dziecko najwazniejsze:tak::tak::tak:

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych dzieciaaczkow Amelki i Michalka:-):-):-):-)

Wczoraj odkryłam z przerażeniem, że osiedlowy markecik dino został zlikwidowany:szok:

Hannah to może sie spotkamy, bo też mamy zaplanowane ZOO na jutro, jeżeli pogoda dopisze:tak:
Ja też mam DINO pod nosem, ale jak zrobię małe zakupki to zostawiam tam 100 zł :szok:
Jeszcze nie wiem o której będziemy w ZOO, zalezy jaka pogoda będzie (mam nadzieję zę padać nie będzie, choć zapowiadają). Jak coś wcześniej napiszę, to może będziemy miały okazję się zobaczyć.:-p

Hannah sa takie do ktorych sie dziur nie wierci:tak:ja mam cos takiego,podobna
METALOWA ZASTAWKA ROZPOROWA 73-85 cm (603868573) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych dzieciaaczkow Amelki i Michalka:-):-):-):-)
Podłanczam się do życzeń dla dzieciaczków.
A z tą bramką rozporową to by nie wypaliło, bo z jedenj strony jest ściana a z drugiej nic:baffled:, więc się nie utrzyma. A taką na zasówkę to jeszcze jeszcze, bo do poręczy jakoś by się zamontowało.

Czesc dziewczyny,
w życiu Was nie nadrobie:eek:
Strasznie długo mnie nie było... Ale siadłam na chwilunię, żeby złożyć życzonka dla miesięczniaczków dzisiejszych i wszystkich którzy mieli swój dzień w ciągu ostatnich 2 tygodni kiedy mnie z Wami nie było :sorry:

U nas piękna pogoda przez te 2 tygodnie, toteż non-stop z niunią przed domem.
Niunia robi postępy w chodzeniu - teraz to już doszkala tempo, zaczyna chodzic coraz szybciej, bo wolno to już sobie łazi naokoło po pokoju. Gorzej w butkach - nie daje rady sama chodzic bo jej się nóżki plątają :-( Może ma złe buciki??
Mamy katarek wszyscy - mnie coś wzięło tydzien temu ale w pare dni się wyleczyłam i tylko katar został, ale na jego zniknięcie nie liczę bo alergie mam na "wiosnę". Potem pochorował się M. No a kilka dni temu w nocy Nikolka nie spała, bo taki miała katar że lało jej się po brodzie - bida oddychać nie mogła :baffled:
No ale narazie katarek pojawia się sporadycznie już tylko. I oby nie wrócił.

Siadamy już bardzo często na nocniczek - czasami z sukcesem, czasami bez..
Mówimy BACH i pokazujemy paluszkiem na kogoś/coś. Jak Nikolce się chce to pokazuje na misiach gdzie mają oczko, czy nosek... Ale poza tym to dobrze wie o co mi biega, tylko leniuszek straszny :-p

Ja dzisiaj posprzątałam sobie autko i błyszczy w środku tak, że jak mi się słońce od deski odbije to na bank mnie oślepi wtrakcie jazdy :confused2:
Jutro zostawiam bobasa z tatusiem i wymykam się z kumpelami na wystawe psów do Częstochowy :happy:

Jak mi się uda jeszcze do Was zajrzeć potem to coś skrobne.

Teskniło mi się za Wami :sorry:

Hej ja też sie witam widze ze pustawo u nas dzis sliczne sloneczko tylko wiaterek ale ok

Niesia zdrówka dla Michalka niech juz nie choruje biedactwo

U nas schody na razie zamkniete na trzy spusty bo nie wykończone więc Zuzka też nie ma gdzie szaleć a u babci zostały jeszcze po moich braciach jakby do baru z dzikiego zachodu sie wchodziło tylko dolem zabudowane tylko robione ale super sprawa i można powiedzieć ozdoba wszystkim sie podoba a maja już 15 lat A mimo wszystko dziecka nie upilnujesz ja czasem jestem przy niej a ona bach i ostatnio zbila mi gipsowa doniczke ozdobna i dobiera sie do drukarki i tatusiowych dokumentów a że cierpimy na brak szaf to wszystko na wierzchu ale babcia obiecala na urodzinki fundnąć szafe do salonu Zuzi to moze to rozwiaze sprawe

Iwonka a gdzie kupiłas ta zabawke ? moze ktoś bedzie miał dostep do podobnych sklepów u nas w miasteczkach raczej nie ma co liczyć choc czasem sie zadziwiam

Aniusia oby wszystko w domku sie układalo do całości:tak:

Ja wyeksmitowałam Zuzke na godzine do teściów i sobie siedze na necie a co raz na tydzień mi sie należy godzina wolnego posprzatałam wcześniej co musze chyba gdzies odnotowac a P.zaginał nie wiem czy maluje dalej zderzak który sam odrapał:-D:-p jakbym to ja zrobiła to byłaby afera:tak:

Niesia - dobrze że zapalenie puc nie dorwało Michałka. Napisz co Wam wyszło z ta alergią.

Ha-NN-aH - no moja też ze słomki pije. Wypija więcej niż z niekapka. Do zoo doWarszawy miałam plan jechać jutro ale stwierdzilismy że jak się wszystko lładnie rozwinie to pojedziemy. Mało brakowałao a może spotkałybysmy się;-)

Wszystkiego najlepszego dla Amelki i Michalka:-)

Kangurka - wracajcie do zdrówka.

A teraz co u nas. A więc Michalinka ma się już lepiej. W końcu wiedzą na co mają ją leczyć. lekarka powiedziała że poprzedniej nocy to mało brakowało a nie byłoby Misi. Dzisiaj mamuska dała jej cyca i nawet się ponoć zassała:tak: Tak więc wszytsko jest na dobrej drodze:-)

A nam się szykuje niezły wydatek. Samochód nam się rozkraczył:-( Byćmoże szykuje się remont silnika:szok: a to nawet ok 4000 wydatku. No iw maju 2 komunie. Masakra. a mieliśmy zbierać na wytyczanie granic na naszej działce i projekt domku. No i plany poszły się....:wściekła/y:

No i wieczorem zdenerwowała mnie mała bo nie chce dać sobie główki umyc. Musiał jej kiedyś szampon do oczek wleciec i teraz nie daje sobie wcale główki umyć. Już kupiłam takie rondo na główkę ale nie chce go załozyć. No i macie jakieś pomysły na mojego uparciucha???

reklama
hej dziewczyny
nie wiem czy wy mie pamietace tak nie mialam czasu po swietach praca maly sprzatanie w dodatku zeby mnie bolalay i skonczylo sie wyrwaniem jednego:-(:-( ale teraz juz ok nic mnie nie boli

dostalam tez @@@@ wiec nie jest tez najlepiej bo wodospad...

jest cieplo to duzo spacerujemy i wychodzimy..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry