reklama

Majóweczki 2008

Wszystkiego naj naj dla Agusi z okazji imienin ... Szczescia radosci i pomyslnosci:-):-)
Oraz gorAce buziaki dla dzieciaczkow Szymonka i Tymka :-):-)
Wszytskiego dobrego dla Agusii i dla dzieciaczków kochanych!!!:-):-)
Hannah my mieliśmy rano jechać, tak o 10, bo M to do ludzi nie jest stworzuny jak nie ma załatwiać z nimi interesów. Ale pospałyśmy sobie z małą i pojechaliśmy dopiero po 12. M chciał już wracać, jak zobaczył kolejkę. Postaliśmy chwilkę, bo w końcu wszyscy to samo kupuja i nikt nie wybrzydza;-). Tylko następnym razem jak bede chciała iść do ZOO, to bez M- jego zostawię na obserwacji jako okaz z wścieklizą:-p:sorry:. Cytuję: to juz chodzmy dalej, po co tam iść, tam nie ma nic ciekawego, tu jest za dużo ludzi, tutaj śmierdzi. No byliśmy raptem lekko ponad godzine:eek:
Z moim M też pewnie było by podobnie, rach ciach i wychodźmy z tąd.:baffled:
Ale zamaist ZOO pojechaliśmy ze znajomymi na ryby, tzn taki był plan, ale ryb nie łowiliśmy.:laugh2:

reklama
Dzień dobry!!
Wreszcie jestem - po tak długiej przerwie nie nadrobię tego co pisałyście, przepraszam. Wróciłam chyba jeszcze bardziej rozbita niż dotąd. Chcę wracać w swoje strony :baffled:

Serdeczne całusy i życzenia dla wszystkich solenizantów i jubilatów!!!!!
Miłego dnia!

Hej,

U nas mąż w delegacje po urlopie pojechał. przyzwyczaiłam się do jego obecności i teraz smutno mi znowu samej.:-(

Wspaniałe wieści są takie że Michalinka wraca do zdrowia i zassała się. objada sie mamusinym mleczkiem niesamowicie:tak:

mm81 - polewałam już jej główkę wodą z kubeczka ale nie zdało egzaminu. Może ta konewka rzeczywiście pomoże.

Biore się za prasowanie póki mała spi. Potem to kabla się czepia i nic zrobić nie można.

Witam ,zjadlam sniadanko i zaraz zmykamy ,mezus ma znow wolne... ;-) dobra spadam bo juz sie Klaudia wspina na mnie.
Kamilka ja jak jade gdziekolwiek ,nawet do sklepu to zawsze mam w malej torebce na szykowane jeden komplet ubran na zmiane.;-)
Witaj Olu:-)
Dziubek same dobre wiesci,oby malenstwo szybko wyzdrowialo :-)
A z tym ZOO Keyko to wow! W godzine cale zwiedzic? Alez malutkie musi byc:-D:-D:-D:sorry:Na szczescie moj tak nie pedzi:rofl2:
Milego dnia Wam zycze :-)

Ostatnia edycja:
no ja sobie wlasnie kawke pije Adas przed chwila usnal...

prasowanie robilam wczoraj bo by maz nie mial w czym isc dzisiaj do pracy..

bylam w zlobku doniesc papierek bo w szkole musialam podbic.
ale jestem dobrej mysli bo pani powiedziala ze kolejnosc idzie tak ze najpierw samotne matki potem malzenstwa studiujace a potem normalne rodziny pracujace wiec moze sie dostaniemy:tak::tak::tak: bo ja jeszcze jako studentka.. a lista ma byc na koniec maja

Iwonko ja tez zawsze zawsze bralam ale tym razem nie bo jechalam do Reala i nie mialam jak sie zabrac zreszta nie mialam juz tego problemu przesikania sie i zgacha:-(:-(:-( teraz bede madrzejsza.. no znow trzeba wrocic do lepszych pampkow bo jednak jak kupie inne niz huggis albo pampers to przesika:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kamilko oby sie udalo z tym zlobkiem.AZ TANSYCH PIELUHpolecm TCOE ltakie fioletowe z nadrukiem morskim na pieluszkach
U nas ma byc tak z przedszkolem:

• 21 kwietnia o godz. 13 w przedszkolach zostanie ogłoszona lista dzieci zakwalifikowanych do przyjęcia,
  • od 21 kwietnia o godz. 13 do 24 kwietnia o godz. 13 rodzice dzieci zakwalifikowanych do przyjęcia pisemnie potwierdzają w przedszkolu wolę zapisu dziecka,
  • 30 kwietnia o godz. 13 zostanie ogłoszona w przedszkolach lista dzieci przyjętych,
  • 8 maja o godz. 13 na stronie serwisu Biura Edukacji zostanie opublikowany wykaz wolnych miejsc w przedszkolach samorządowych.

Witajcie.

Najlepsze życzenia dla wszystkich solenizantów, zaległych i obecnych :-)

Dziubek, wspaniale, że z Michalinką już dobrze :tak:

Ja już dziś w trochę lepszym nastroju. Pisałam Wam co mnie gryzło na wątku o zachowaniu dzieci. Na szczęście poprawiło się. Nie wiem, czy mała chciała mnie w ten sposób ukarać, że sobie poszłam, ale udało jej się. Ona chyba już wie, jaki jest mój czuły punkt i pewnie w przyszłości będzie to wykorzystywać.
Założyliśmy w domu klimę i czekamy spokojnie na upały. Mężowi przeszły duszności, a ja kuruję się antybiotykami i jest ok. Wczoraj zamówiliśmy tort urodzinowy. W ogóle będzie tylko kilka osób - dwie babcie, dziadek i chrzestny z żoną. Chrzestna niestety nie może i będzie w innym terminie. Najpierw zjemy obiad w restauracji, a potem w domu torcik i kawusia. Będzie bardzo kameralnie.
Dziubasy.

reklama
no wlasnie nie mogalm sie doczytac heh;-);-);-) teraz jak bedzie jeszcze cieplej to bede juz przykladac czesciej adasia do nocnika.. a mysle ze sproboje jeszcze te pieluchomajtki z Pampersa co sa dla dziewczynek i chlopcow:happy::happy:

wogole to mam dylemat jak pogodzic wszystkie imprezy ktore mnie czekaja bo przede mna Adasia roczek i w tym moje urodziny...
bo wyprawiam w dlugi weekend majowy.. potem w kolejna sobote mam komunie i nie wiem co czy ile dac?? a na koniec maja jestem swiadkiem do bierzmowania... musze wogole sobie cos kupic... :confused2::confused2::confused2:

i dlatego zastanawiam sie bo dziewczyna chce kupic ode mnie suknie za 400zl i chyba sie zgodze bo za wecej chyba juz nie sprzedam a kasa potrzebna

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry