reklama

Majóweczki 2008

Wszystkiego najlepszego dla Amelki, Zosi,Zuzi, Dominika i Michalka.

Sylwia za parking placi sie 5zl za godzine. Nam wyszly 3 godz. Na kwitku byl jakis napis ,ze powyzej 3 godz jest 15 zl wiec moze tyle maksymalnie biora. My pojechalysmy na tyle wczesnie ,ze nie stalysmy w kilometrowym korku do parkingu.
A 134 wczoraj sprawdzilam i jezdzi co pol godz wiec nie tak zle, a podjezdza sie pod samo zoo.

reklama
my juz wrocilismy:-)maly drzemie:tak:wstawilam pranie a tam pood bebnem cos jest:angry::angry:maly chyba cos wzocil,cos sie lekko trze.nie wiem co robic:no:ostatnio byla moneta ale przy wirowaniu wyleciala:sorry:

u nas tez dzis sloneczko ale tutaj to w 5 min sie moze zmienic:baffled:o 2 mam dentyste:baffled:mam nadzieje ze maly zdarzy sie wyspac i zjesc:sorry:wczoraj spal 3 godz:szok::-)

Zapomnialam napisac,wcoraj dostalismy maila znowu z wybraniem koloru wozka ale maja tylko rozowy i ten ciemny granat:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie ma rainbow choc na stronie wciaz figuruja wszystkie kolory:wściekła/y::wściekła/y:ale sie wscieklam a my czekamy ze kurier przyjedzie:wściekła/y:napisalismy w koncu do nich a tu prosze jaka odp:no:i ma cos sprzedawca roku czy najlepszy...sugerowalismy sie tym a tu taka klapa:baffled::crazy:normalnie eksploduje.Npisalismy do nich wczoraj ale sie nie odzywaja:no:G powiedziala ze jak nie odp do wieczora pisze do allegro:baffled::crazy:a ja chce moj wozek....:angry::angry::angry:

My po spacerku i rybce na obiad. Zuzia uodobała soie zielony groszek. Wyjadła go do ostatniego a dopiero zabrała się za inne warzywa:tak:

Spadam bo zaraz mam odwiedziny koleżanki;-)

Wiktoria, brawo - gratuluję prawka!!!

A ja zmęczona, ale jeszcze muszę popracować echhh życie życie! Miłego wieczoru!

Mój synuś Maksio dostał się do przedszkola, i to tego najbliżej domu, 5 minut spacerkiem. Utrudni nam to decyzję o wyprowadzce, albo ułatwi decyzję o pozostaniu w Pile, jeszcze nie wiem ;-) Byliśmy dziś z Maksem w tym przedszkolu, najpierw nie chciał tam wejść, ale potem obadał plac zabaw i powiedział pani dyrektor, że będzie przychodził. Nie liczę, że będzie łatwo, ale może będzie dobrze....

reklama
Cześć dziewczyny:-)

Wszystkiego naj dla: Zosi, Zuzi, Amelki, Dominika i Michałka.

Wiktoria gratulacje!!!:-D:-D:-D Ja mam jutro o 8 rano, kciuki będa potrzebne, bo nie pamiętam kiedy ostatni raz czułam się niedouczony uczniak:sorry::eek: Zobaczymy, co ma być to będzie:tak:

To ja już mykam, bo odpoczynek mi się przyda. Miłej nocy, pa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry