reklama

Majóweczki 2008

Witam dziewczynki
ja tylko na chwile nawet nie przeczytalam co tam napisalyscie.. szkoda mi ale nie mam sily jestem chora i bardzo oslabiona pokasluje boli mnie gardlo i wogole do bani:-(:-(:-(
Adas mi spi jak nigdy o tej porze:-):-)

u nas wlasnie pzeszla mala burza troche pada ale tak fajnie jest...

reklama
Kamilka, zdrówka!

Byłyśmy na spacerku i złapał nas deszczyk. Tylko nie wiem, która była bardziej mokra - ja czy Iga pod folią. Ja się patrzę, a ta trzyma soczek w kartoniku do góry nogami i leje jej się po spadniach :-p Ale wreszcie z kartonika jest w stanie wypić parę łyków, ale tylko na spacerze :sorry2:
Wczoraj kupiłam w ikei zestaw do piaskownicy, tylko piaskownicy nam brakuje :dry: Waham się, czy pozwolić jej bawić się w tej osiedlowej. Niby dzieciaki się tam bawią, ale na pewno niejeden piesek zrobił tam siku :zawstydzona/y: Poza tą piaskownicą nie mam żywcem innej :no:

Widzę, że klub krówek się powiększa :-D:-p Za rok mąż się uparł na serek z myszkami :happy2:

Ostatnia edycja:
wszystkiego naj, naj dla naszych( wszystkie dzieci nasze są ;-)) dzisiejszych jubilatów
DARKA
cake221.jpg

MAKSIA

i solenizantki
Igi

2100477348_b5bbfa2034_m.jpg

kamilka - szybkiego powrotu do zdrowia.

panna migotka- Ile dałaś za ten zestaw do piaskownicy i co w nim jest?

Ja się z Wami już żegnam, bo raczej dziś już tu nie zajrzę.
Spokojnej nocy.

Kathy to chyba alergia lub reakcja na cos nowego:sorry:jak dlugo dajesz tydz???od kiedy te krostki sa?Fajne masz zdjecia tylko nie moge ich zlapac by sie przyjzec:sorry::-D
Kamilka zdrowka zycze:tak:

Moj brat byl wtym parku z dinozaurami nie powiedzial ze to porazka:baffled:kupujesz bilet na wstep ale idac dalej,chcesz zobaczyc cos nastepnego musisz kupic nastepny:no:zawiedzeni byli tez tym co zobaczyli:baffled:

Pielegniarka byla,mamy instrukcje jak z nim postepowac w nocy kiedy sie obudzi dodatkowo mam pisac przez tydz co je i jakie ma kupki i jesli sie nie unormuje to idziemy do lekarza z lista:baffled:zobaczymy czy to za dziala,ponoc u innych dzieci dzialalo:sorry:tylko ze dzis to bedzie trudno bo po szczepionce jest:sorry:wstala wlasnie:baffled:

Ten torcik krowke ja tez bym wziela,niestety tutaj t niemozliwe bylo:sorry:sliczbnie wygladal i smakowicie:-p:-p

Darusiowi,Maksiowi i Amelce życzę wszystkiego co najlepsze....STO LAT!!!!!

Wszystkiego najlepszego dla Igusi z okazji imienin
Ufffff zdążyłam przed 24:00:tak::-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry