reklama

Majóweczki 2008

Och no to mnie pocieeszyłayście. Bałam się że jak jestem znią sama to może za mało do niej mówię:-( No ale jak tak to czekam na to jej paplanie z niecierpliwością:tak:

A wiecie byłam u ortopedy z małą w piątek. Powiedział że na jego oko to jest wszytko ok. Tylko że 100% pewności nie ma bo w tym wieku na USG to tak dobrze juz nie zobaczy się bioderek. Jak chcemy byc na 100% pewni to zrobi prześwietlenie dzieku. No ale po namysle nic robic nie bedziemy. Nie chce żeby ją napromieniowywali. Mogłam od razu zmienic ortopedę a nie wyaliłam przez poprzedniego kasę na rehabilitantkę, piłke i buty ortopedyczne. Może piłę rzynajmniejm gdzieś uda mi sie sprzedać. Poszukam w necie.

reklama
dziubek - Moja córcia po swojemu gada i to bardzo dobrze, ale takich normalnych słów pratycznie nie ma.
Co do ortopedy to z jednej strony fajnie, że jest wszystko dobrze, a z drugiej - szkoda, że musiałaś wydać kase na te wszystkie rzeczy skoro nie są konieczne.

Witam Was
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA AMELKI MAKSIA I DARECZKA
blog1511120421503od3.gif
Kathy,szkoda że wcześniej nie wpadłaś na BB bo cukiernia Sowa akurat ma swoją cukiernie w Koszalinie:tak: ale sama mówiłaś że szykują się kolejne imprezy:-)
Myślałam, że coś napiszę a tym czasem muszę uciekać bo moja królewna wstała od 11 do 14 :szok: oj ma spanie po mamie;-)
Ja już po basenie więc zaraz Zosia opyli jogurt i na małe zakupki no i oczywiście do parku na huśtawkę:-).
Potem jeszcze zajrzę, Buziaki:-)

Polko ja ybłam w Koszalinie zapisać się na egzamin i mieliśmy tort tam brać od Sowy ale A musiał szybko do pracy wracać i teraz jestem zła ale ten tez w smaku chwalili goscie!
My juz po zakupach i teraz mała śpi....Ciii:-p
Dałam małej za zgodą pediatry bebiko 3 i wypiła dopiero jedno opakowanie a wysypało ją nawet pod pachami i co to może być od mleka jak sądzicie alergia?

W czwartek mam z Olim do chirurga skierowanie -mały obgryza pazurki i tak sobie w kciuku skórki obgryzł ,że mu teraz paznokiec schodzi i ropa leci a zaczeło sie niewinnie od zaczerwienionej skórki........I ciekawe co teraz?
Dała nam skierowanie do chirurga i tyle......

Trochę się boję aby go nie bolało....

Lecę już pouczyć się cosik...:sorry2:

Kathy aleś odmłodziła Twoją Nelę ;-). Patrz suwaczek.
Darusiowi,Maksiowi i Amelce zycze wszystkiego co najlepsze....:-)

Wszystkiego najlepszego dla Igusi z okazji imienin
Dołączam się do tych kolorowych życzeń :-)

ja-anna-on - Dino Park ogólnie jest w kilku miejscach. Ten do którego My planujemy jechać jest akurat w Kołacinku. Zaraz obok jest ta Kraina Mikołaja.
Dzięki za linka, obejrzę zaraz. A byłąś może tu ZOO Safari :.: Borysew :.: Poddębice :.: bo w sumie to gdzieś niedaleko od Ciebie też.

Dziekuje wam za karteczki reszta dzis doszła i w sumie mamy ich 7!
Kto wysłał ten wie......
Mam nadzieję, że masz też mnie na myśli :-)

Dobrze, że byłam z dziewczynami na dworze do południa bo teraz trochę pokropiło i trawa mokra. Zresztą przyszła do nas dwuletnia majowa sąsiadeczka i siędziewczyny razem bawiły. I ku swojemu zadowoleniu :zawstydzona/y: porównywałam wzrost mojej Natalki i tej dwulatki. Natalka jest od niej niższa jakieś pół głowy, to chyba nieźle z jej wzrostem :-).

A co do gadania to Natalka rozmawia w bliżej nieokreślonym języku, znanym tylko jej, oprócz tego mówi mama, tata, baba, dada, nie. Jeszcze nie przeklina ;-)

reklama
Jo-anna-on - Nie byłam w tym ZOO Safari i akurat do tego miejsca mam kawałek drogi, bo ja mieszkam z drugiej strony Łodzi a do samej Łodzi mam 60 km. Ale ogólnie też ciekawe miejsce, tak mi się wydaje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry