Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Minko STO LAT!!!!!!!!!!!
No torta miałam od nas takiego z obrazkiem disneya i mi nie zabardzo odpowiadał taki oklepany ,ponieważ nie było czasu wczesniej jechac jedank te 25km specjalnie po tort
I wyszło ,że krówki nie było....
A zdjecia wkleje jak tylko dane z dysku pokasuje bo mamy zawalony
Przecież nawet suwaczki od x czasu nie zmienione hehehe.
My dzis po porannym deszcu mieliśmy słoneczną ale nie za ciepła pogodę -wybralismy się w czwórke do parku-lasku na spacer
Narobiliśmy kilometrów a nogi mi wchodza normalnie!!!!
śmiać mi się chce ,że Hania tak pieknie juz mówi nawet "kurde"
Bo moja to tylko "mama","tata","bam","da",Ale najlepsze jes "dzidzi"(jak widzi dzieci lub zdjecia z nimi a nawet swoje odbicie
),oraz "cycy".I to na tyle hihi ,Pozatym wczoraj na swoich pierwszych urodzinkach sama sie puściła choć tego nie robi bo się boji i wali prosto na pupe .Wczoraj zrobiła 2 kroki:-):-):-)A tak woli na czterech(zasuwa jak pershing ledwo ją doganiam 
zę dobranoc wam!
Nie obiecuje ale jak tylko mam czas wpadam do nas do was....
No torta miałam od nas takiego z obrazkiem disneya i mi nie zabardzo odpowiadał taki oklepany ,ponieważ nie było czasu wczesniej jechac jedank te 25km specjalnie po tort

I wyszło ,że krówki nie było....
A zdjecia wkleje jak tylko dane z dysku pokasuje bo mamy zawalony

Przecież nawet suwaczki od x czasu nie zmienione hehehe.
My dzis po porannym deszcu mieliśmy słoneczną ale nie za ciepła pogodę -wybralismy się w czwórke do parku-lasku na spacer

Narobiliśmy kilometrów a nogi mi wchodza normalnie!!!!
śmiać mi się chce ,że Hania tak pieknie juz mówi nawet "kurde"

Bo moja to tylko "mama","tata","bam","da",Ale najlepsze jes "dzidzi"(jak widzi dzieci lub zdjecia z nimi a nawet swoje odbicie
),oraz "cycy".I to na tyle hihi ,Pozatym wczoraj na swoich pierwszych urodzinkach sama sie puściła choć tego nie robi bo się boji i wali prosto na pupe .Wczoraj zrobiła 2 kroki:-):-):-)A tak woli na czterech(zasuwa jak pershing ledwo ją doganiam 
zę dobranoc wam!Nie obiecuje ale jak tylko mam czas wpadam do nas do was....
a dzis rano znowu krzyczal na butle i pieknie zjadl a wieczorem juz nie,lyzeczka musialam bo marudzil juz starsznie
taki duzy juz sie wydaje
Wcinam wlasnie sniadanko przy kompie.Slonko swieci:-),pranko sie robi.Malzon znow ma wolne i poszedl do sklepu po buleczki ale jak zwykle go wcielo