reklama

Majóweczki 2008

Minko STO LAT!!!!!!!!!!!

No torta miałam od nas takiego z obrazkiem disneya i mi nie zabardzo odpowiadał taki oklepany ,ponieważ nie było czasu wczesniej jechac jedank te 25km specjalnie po tort:-p
I wyszło ,że krówki nie było....
A zdjecia wkleje jak tylko dane z dysku pokasuje bo mamy zawalony:wściekła/y:
Przecież nawet suwaczki od x czasu nie zmienione hehehe.
My dzis po porannym deszcu mieliśmy słoneczną ale nie za ciepła pogodę -wybralismy się w czwórke do parku-lasku na spacer :cool2:
Narobiliśmy kilometrów a nogi mi wchodza normalnie!!!!

śmiać mi się chce ,że Hania tak pieknie juz mówi nawet "kurde":happy2:
Bo moja to tylko "mama","tata","bam","da",Ale najlepsze jes "dzidzi"(jak widzi dzieci lub zdjecia z nimi a nawet swoje odbicie:-D),oraz "cycy".I to na tyle hihi ,Pozatym wczoraj na swoich pierwszych urodzinkach sama sie puściła choć tego nie robi bo się boji i wali prosto na pupe .Wczoraj zrobiła 2 kroki:-):-):-)A tak woli na czterech(zasuwa jak pershing ledwo ją doganiam :szok::-pzę dobranoc wam!

Nie obiecuje ale jak tylko mam czas wpadam do nas do was....

reklama
Kathy - Moja córcia też ciągle mówi od kilku dni "dzidzi" tyle, że Ona to na wszystko i głównie jak się cieszy :P.

A ja zamiast iśc spać tak jak pisałam to wstawiam sobie zdjęcia z dzisiejszego dnia.

Polka u nas lyzeczka normalnie zasuwa tylko wieczorem bywaja problemy bo zmeczony jest no i zawsze probowalam te butle wcisnac ale nie chcial:no:a dzis rano znowu krzyczal na butle i pieknie zjadl a wieczorem juz nie,lyzeczka musialam bo marudzil juz starsznie:baffled:
Iwonka zdjecie z poniedzialku,na urodzinki zabralismy go do wesolego miasteczka-mini no i do parku:-)Kiedy tak patrze na ten suwaczek to tak dziwnie bo jest na poczatku i ta jedynka:-D:sorry:taki duzy juz sie wydaje:sorry:
Panistepelek a co to jest arboretum?jakis park??super ze niedziela sie udala:-)
Kathy moj synek mowi tylko mama i baba:baffled:nawte tata nie powiedzial jeszcze:no:teraz na krowke jeszcze mmmmm:sorry:najlepiej reaguje na masz:-D:-D:-D na daj dlugo sie zastanawia:-D:sorry:powinin juz wiecej mowic nie????????a jak cos chce to ummmmumm i tyle:baffled:

ogladamu jakis nowy film z Segalem jeszcze w kinach nie ma ale tlumaczenie masakra:no:
jutro ta pielegniarka w koncu przyjdzie:sorry:zobaczymy co wymysli n NASZE NOCNE PROBLEMY

CZeść Dziewczyny
dawno mnie tu nie było więc po pierwsze wszystkim Roczniakom - STO LAT !!!!
Mój Szymek powiedział dziś "nie idzie" - czekaliśmy na jego tatę i tak sobie paplałam idzie ten tat czy nie a on na to nie idzie - myślałam że padnę. Muszę nadrobić czytanie więc uciekam - pozdrowienia dla wszystkich.

AAAA w sobotę uczestniczyłam w małym spotkaniu na działce dziewczyn z wątku czrwcowego 2008 - super sprawa. Co prawda większość nas była z Wrocławia - no ale może warto by pomyśleć???

Spóźnione życzenia dla Nelci i dla Minki sto lat!!! Wszystkiego, co najlepsze w życiu - dla Was!!!

Kwiateczek fajna fotka w podpisie.

Panistepelek gdzie jest ta kraina św.Mikołaja dokładnie? I dino park?

Idę spać.

Witajcie dziewczynki :-)

Chciałabym złożyć zaległe życzenia urodzinowe dla Minki, a także

100 lat dla Darusia i Maksia z okazji pierwszych urodzin!! :happy2:

My wczoraj byliśmy w centrum na spacerku, a potem na obiadku u rodziców. Mama zrobiła fajne mięsko z przepisu Kuronia mmmmm.

Miłego dnia!

Witam.:happy:Wcinam wlasnie sniadanko przy kompie.Slonko swieci:-),pranko sie robi.Malzon znow ma wolne i poszedl do sklepu po buleczki ale jak zwykle go wcielo :wściekła/y: Jemy pieczywo sobotnie:tak:
Migotka a jakie to miesko,zdradz szczegoly ;-)

Wszystkiego najlepszego dla Darusia i Maksia !
urodziny7.gif

okazyjne__1_.gif

Iwonka, to były polędwiczki wieprzowe w sosie winnym z kaparami, estragonem i czymś tam jeszcze. Jakbyś była zainteresowana, to ja zapytam mamy, który to był dokładnie przepis.

reklama
Witam
Darusiowi,Maksiowi i Amelce zycze wszystkiego co najlepsze....:-)
balonik.gif

Wszystkiego najlepszego dla Igusi z okazji imienin
Zobacz załącznik 133277

U nas moze bedzie dzis ladnie bo slonko piekne,czekam na pielegniarke:baffled:o 3 mamy szczepionke na 12 miesiac:baffled::sorry2:az sie boje:confused:
Iwonka dzieki;-)napewno sobie jakas znajde moze i dla siebie tylko kiedy przeczytam:sorry2:
Joanna dzieki,moj szkrab w akcji:-Dciezko bylo go zlapac w kadr ale jakos sie udalo;-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry