szopek
Mama Kniazia Burubara
ja tam @ się nie dziwie, ja zazdroszczę.
Dziadostwo dopadło mnie 3 tyg. po połogu :-(i do teraz mam jak z kranu puścić przynajmniej dwa dni. Trwa ok 7-8 dni, nienawidzę jej
nienawidzę. Co to w ogóle jest, ewolucja mogła by to już wyeliminować.
U nas miał być dzisiaj grill bo pogoda miała być cacy. Niestety mało łba nie urwie, słońce czasami, buro i tylko lekko ciepło. Jak się Miku obudzi idziemy w teren ale bez spożywczych zamiarów.
Dziadostwo dopadło mnie 3 tyg. po połogu :-(i do teraz mam jak z kranu puścić przynajmniej dwa dni. Trwa ok 7-8 dni, nienawidzę jej
nienawidzę. Co to w ogóle jest, ewolucja mogła by to już wyeliminować. U nas miał być dzisiaj grill bo pogoda miała być cacy. Niestety mało łba nie urwie, słońce czasami, buro i tylko lekko ciepło. Jak się Miku obudzi idziemy w teren ale bez spożywczych zamiarów.

kałuże, potoki wody, a do tego błyskało, dawno takiej burzy nie widziałam

Od świtu byłam w szkole, potem z małą i mężem na spacerze i w markecie po zakupy przy okazji, a niedawno wyszła ode mnie manikurzystka :-) Mam zrobione dłonie i stopy - cudowne uczucie!! Ostatni raz chyba pół roku temu miałam, już wstyd mi było komukolwiek pokazać dłonie, a stopy na szczęście i tak chowałam w butach.
az mi slabo bylo:balled:
tylko najpierw jedziemy na komisariat zbadać się alkomatem
bo jesteśmy po imprezie. Pewnie ja będę musiała prowadzić jak zwykle