reklama

Majóweczki 2008

Kathy fajnie ze zabawa udana :-) U nas slonko od rana fajnie swieci.Jakies foteczki wrzuc z urodzinek :-)
Hannah szybko zalapala slowka Hania :-) Brawa dla niej :-)

reklama
Witam:-)
Minka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:-):-):-)
bb_zelda_happy_birthday.jpg

Moj maly dzis rano tez butle wsunal:szok::szok::-)normalnie cos mu sie przestawilo:confused:zrobilam mu kanapeczke i nie chcial jesc:no:
Co do @@@to rano dostalam,cos pozno,wczoraj a nawet w piatek powinna:baffled:
Zapomnialam napisac ze doszla wczoraj barierka i calkiem inaczej siedzimy w wozeczku teraz:-):-):-)po za tym ma ksiazeczke ze zwierzatkami podworkowymi i najbardziej lubi kotk i krowke ale ttylko krowke umie nasladowac:-)w koncu sie cos ruszylo bo wczesniej nie byl zainteresowany:baffled:
Ja z kawusia kto jeszcze;-)

Witam Was,
Minka 100 lat
HannaH widzę, że mała szybko łapie słówka:-D przeważnie dzieci łapią te słówka których nie powinny ;-) ale jaki postęp;-)
Kwiateczek ja też ostatnio podałam jej kaszkę w butelce bo mi było szkoda wyrzucić jak zjadła tylko jedną łyżeczkę no i z mlekiem całą butlę zjadła:-)
Kathy to w końcu jaki miałaś tort? od Sowy czy nie, bo ja od sowy będę zamawiać krowę:-)
U nas deszczowo, słoneczko powoli zagląda do okien a ja w dobrym nastroju bo schudłam 1,5 kg normalnie oby tak dalej, przecież do pracy wracam w czerwcu to muszę dobrze wyglądać:-D
Miłego dzionka Majóweczki my dziś do teściowej jedziemy:baffled:

częśc Kochaniutkie;-) czy u Was też tak pada??? buuuu

bardzo dziękuję za życzonka :tak: oh jaka stara jestem hehehe wczoraj robiliśmy Roczek Julianny było extra pogoda dopisała i dzieciaki hasały w ogródku i nie zdemolowały domu hihih my mieliśmy też Krówkę od Sowy zachwyciła wszytkich:-D przepraszam że spapugowałam ale nie mogłam się oprzeć Julci najbardziej podobał się kwiatuszek na pyszczku krówki heheh
apropos @@@ ja jeszcze nie mam czyli już 21m-cy :tak:

hejdiewczyny my wrocilismy z wekendu ech jutro znowu do pracy posaram sie was nadrobic a z nowinek to pochwale sie ze nasz synus chodzi ! :tak: poszedl dzien przed urodzinami pare krokow stawial ale teraz na dobre juz puszcza sie i idzie twardo:tak:

HAnnAH niezle z tym kurde :-D

A propo slowek najlepiej mu wychodzi daj. ide, nie, am, mama, baba,

Szopek apetyczny torcik...:-)
Kwiateczek fajna fotka Konradka :-)
Tak piszecie o tych tortach krowkach ze moze i ja sie skusze na niego.Jeszcze mam dwa tyg do urodzinek ale trzeba juz zaczac myslec.Dzis tedsciowa sie sama zadeklarowala ze zrobi to i owo na urodziny :-) Mam nadzieje ze jednak pogda dopisze i bedzie grill.

Teraz tez wlasnie pod nos dostalam jakies poledwiczki z grilla,moj malzoen sie uparl i chcial na kolacje zrobic bo caly dzien nas nie bylo a za nim chodzilo juz od wczoraj grilowanie.

reklama
Dobry wieczór.
My bylismy dziś w Arboretum w Rogowie. W sumie to byłam tam i w zeszłym roku ale pod koniec czerwca jak już wszystko przekwitło, teraz natomiast jest pięknie i kolorowo.
Wiem gdzie pojedziemy albo w nastepny weekend albo dopiero za rok jak Klaudynka będzie większa, do dino parku i krainy świętego Mikołaja.
Po południu byliśmy też u teściowej, bo imieniny miała.
Jakaś zmęczona jestem więc zaraz lecę spać.

Pisałyście coś o kaszcze. moja córcia wogóle takiej gęstej łyżeczką tez nie chce jeść więc daję butlą.

No i kupiła córci mini prezeńcik urodzinowy. Zabawki do piaskownicy za jedyne 10 zł.

Miłej nocki.

Zapomniałabym. Dużo zdrowia i spełnienia marzen dla Minki. Sto Lat!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry