reklama

Majóweczki 2008

No, to akurat tak występuje u Ań ( :dry: ale odmieniłam, nie ma co) fabrycznie a raczej wraz z nadaniem imienia.
Uwaga- teraz przewracam oczami. Faktycznie, coś w tym imieniu jest i dlatego go wybrałam :-)

Witam w klubie mamuś z @. Przeczytałam, że Wy dostałyście, po czym wstałam i z wrażenia też dostałam :-D
To ja też dołączam od środy wieczór do @ :-)

dziubek - Dopiero teraz dostałaś pierwszą @@@ od porodu? Długo.
Przy pierwszym dziecku pierwszą @ dostałam podobnie jak Dziubek, karmiłam piersią jeszce jakieś pół roku. Więc to nie jakieś anomalia.
Witam CIę po przerwie.

Shanta pewno znajdziesz jakąś fajniejszą pracę.

Wy tu o tortach a ja myślę, z jaką masą zrobić...

Natalka spała dzisiaj w ciągu dnia jakieś 40 minut :baffled:. Mam nadzieję, ze noc ładnie prześpi :confused:

reklama
Polka, zapłaciliśmy za całość 105 zł. On kosztuje 45 zł za kg, a że ta skorupka na wierzchu jest dość ciężka, to wyszło trochę. A smak się nazywał hiszpańska kawa- bardzo smaczny, polecam ;-)

Iwonka, moja śliniła się już jakiś czas temu, ale była nawet spokojna. Ostatniej nocy tylko budziła się z płaczem - wtedy musiały się przebijać. Ogólnie jest ok, tylko właśnie w nocy się budzi. A wiedziałam, że coś będzie, bo jej chrostki wyszły na pupie - zawsze przy ząbkach troszkę mi się odparza, mocz jest chyba bardziej żrący wtedy.

No właśnie Panistepelek, pisz z nami. Ja sobie czasem myślę, że co ja bym zrobiła bez moich dziewczyn na forum, a mąż patrzy się na mnie z politowaniem, jak mu o tym mówię :sorry2:

Shanta, Ciebie witam również. No niestety tak jest, że nieszczęścia chodzą stadami. Ale Twoje słoneczko już drepci - gratulacje :-) A pracę znajdziesz sobie na pewno lepszą :tak:

Panna Migotka , dzięki za podpowiedź, w takim razie weźmiemy też ten smak skoro piszesz że dobry:-)
Ja zastanawiałam się dlaczego Zosia ma taką małą wysypkę w kroczu, ale nie podejrzewałam że to może wtedy jak zęby idą:baffled: fakt idą jej 4 (3 czwórki i jedna 2 na dole) na raz czyżby od tego:confused:

wszystkiego naj, naj dla Neli

birthday-cake-636.jpg

Uwaga- teraz przewracam oczami. Faktycznie, coś w tym imieniu jest i dlatego go wybrałam :-)
:-) i bardzo dobrze wybrałaś. A z małym kozakiem ( kozaczką:dry:) przynajmniej się nie nudzisz.

Polka, zapłaciliśmy za całość 105 zł.

W sumie nie dużo. Weź sama taki zrób ... tym bardziej ja- jak ze słodkości to ja śledzie umiem przyrządzić.

Shanta- :-(Przykra sprawa, życzę znalezienia lepszej pracy, takiej na miarę twoich potrzeb, nie tylko finansowych.

Trochę się boję przemiany takiej:
mam wktótce przestać być niemowlakiem,
tak mi przynajmniej mówią rodzice.
A co jeżeli sobie nie życze ?
Już raz zmieniałam się z noworodka
w niemowlę właśnie. Czy coś mnie spotka dobrego jeśli wydorośleję ?
Co o tym myśleć ? Czy mieć nadzieję
że jako dziecku w końcu pozwolą
sprawdzić co siedzi w kontaktach ? Solą dadzą się bawić lub grzebać w szafkach dotąd zamkniętych ?

Albo w zabawkach trzymać papierki do rozdzierania na które "banknot" mówiła mama ?
Czy z tej przemiany będzie wynikać
że będę mogła dotkąć czajnika
kiedy tak sobie gwiżdze wesoło ?
Meble przestaną mnie pukać w czoło
jeżeli będę dzieckiem nazwana ?
Jeśli nie - po co taka zamiana ?

NELCIU gwiazdeczko kochana, taka kolej rzeczy. WSZYSKIEGO NAJLEPSZEGO!!!:cool2:

Dzień dobry.

kwiateczek- tata ogólnie narazie nic złego znowu nie zrobił, znalazł sobie pracę. Niestety tamta sprawa o której kiedyś pisałam nadal jest niewyjaśniona i nie wiadomo czy oddadzą prawo jazdy czy uznają za winnego.

polka - Wiem, że zawsze lepiej się wyżalić ale ja jakoś tak nie potrafię. No i akurat o tym co mnie dręczy poprostu nie mogę napisać.
Zastanawiam się własnie jaki tort na roczek dla córci kupić. Czy jakiś zwykły ma upiec moja chrzestna, czy może właśnie jakiś z cukierni.

ja-anna-on - Z tą @@@ to tylko tak się ździwiłam, że tak długo. Ja dostałam 8 miesięcy po porodzie mimo, że dalej karmiłam.

panna migotka - Ogólnie to ja lubię pisac tutaj na forum, bo zawsze można sie o coś zapytac, poczytac co u innych Dzieci.

Na koniec wszystkiego dobrego dla Nelci.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry