Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

coraz gorzej znowu,prezy sie itd
krostki sie nasilily mam nadzieje ze te masci pomoga

Dzięki :-)Joanna fajowe zdjecia![]()
Z tym buntem to jest tak, że zawsze jest jakiś bunt. Zależy od dziecka i od wychowania. Ogólnie u nas Ania jest raczej skłonna do buntów więc nie mamy łatwo. Ale nie martw się na zapas :-)Poczytałam sobie właśnie o buncie dwulatka i zaczynam się baćIwonka, Ola, Joanna - czy Wasze starsze dzieci burzliwie przechodziły ten okres?
Tak czytam: wczoraj Klaudia zjadła całego dużego ŚLIMAKA z serkiem waniliowymWczoraj Klaudia zjadla calego duzego nalesnika(wielkosci duzego talerza) z serkiem waniliowym .![]()

pomyslalam,znowu
i czytam jeszcze raz 

wlasnie sie dowiedziala i zadzwonila do mnie tez
No, to akurat tak występuje u Ań (Ogólnie u nas Ania jest raczej skłonna do buntów więc nie mamy łatwo.
ale odmieniłam, nie ma co) fabrycznie a raczej wraz z nadaniem imienia.ślimaka zjada bez serka, posnego.Tak czytam: wczoraj Klaudia zjadła całego dużego ŚLIMAKA z serkiem waniliowym![]()

Jak byłam pierwszy raz u pediatry, lekarka mówi że wszytskie Hanie, Anie to trzpioty i da mi jeszcze popalićNo, to akurat tak występuje u Ań (ale odmieniłam, nie ma co) fabrycznie a raczej wraz z nadaniem imienia.
. Zaczynam w to wierzyć.

Masakra. Marudziła już o 8 więc ja połozyłam no ale już wstała więc nici z odpoczynku. Zdążyłam sobie tylko głowę umyć i kawę zrobić. U nas dzisiaj słonecznie.

a mialo byc i slonce i cieplo
Moj malzon ma dzis wolne.Czekam na 13ta bo ma byc lista wolnych miejsc w przedszkolach,moze cos ciekawego sie znajdzie,a jak nie to znalazlam kilku godzinne mini przedszkole i nie tylko tam jest.

i to wogole za wczesnie