reklama

Majóweczki 2008

Witam

Moim dzieciom coś się poprzestawiało.. jak we Wrocku spali mi do 9 tak tu w Sosnowcu śpią do 6 z minutami :wściekła/y: jeszcze te ataki szału Majki doprowadzają mnie do szewskiej pasji.

Mama po operacji, już jest w domu, bidulka zwija się z bólu ale co zrobić, teraz będzie już tylko lepiej

Uciekam do tego mojego darciucha, do później.

Miłego dnia

Wszystkiego co najlepsze dla naszych dzisiejszych solenizantów Julianki, Isabelle, Mateuszka i Dawidka

reklama
blog-cake-764331.bmp

wszystkiego najlepszego dla Darusia, Maksia, Amelki i Igusi....znowu zaległe życzonka, ale ja po prostu nie wyrabiam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

i oczywiście dużo radości i zdrówka i słonka na bezchmurnym niebie przez całe życie dla ślicznych roczniaczków....Julianki, Isabelle, Dawidka

diaper%20cake.jpg

my na dzisiaj wymyśliliśmy sobie wesołe miasteczko na popołudnie, ale chyba nic z tego, bo deszcz pada od wczoraj wieczór...i plany poszłyyyyyy

Kamilka, zdróweczka, Cosmo, fajnowo, że wróciłaś do nas i ty też przekaż mamie życzenia szybkiego powrotu do zdrówka...

u nas jeszcze nie było imprezki urodzinowej, mam nadzieję że w niedzielę zrobimy grilla, tylko, żeby pogoda dopisała...to jednak najlepsze wyjście dla wszystkich, dzieciaczki sie pobawią na dworze, rodzice tez...lubię takie imprezki..a męczy mnie siedzenie przy stole w domku....

Dzień dobry!!
Miłego dnia wszystkim. I proszę trzymajcie za mnie kciuki, dziś do 18 mam odesłać to moje kobylaste zlecenie, a pracy mam jeszcze duuuuuuuuuuużo :szok::szok:

Dzień dobry!!
Miłego dnia wszystkim. I proszę trzymajcie za mnie kciuki, dziś do 18 mam odesłać to moje kobylaste zlecenie, a pracy mam jeszcze duuuuuuuuuuużo :szok::szok:
kciuki zaciśnięte tylko nie zapomnij powiedzieć że zrobiłaś zadanko hehhe bo nić nie zrobię z zaciśniętymi kciukami ;-)

dziękujemy za życzonka i dołączamy się do wstaniałych życzonek i pięknych torcików!:tak:

Minka, no właśnie, chyba nie powinnam nikogo tak przetrzymywać przez cały dzień ;-);-) Ale dziękuję za dobrą wolę :tak::tak: i znikam wobec tego!
Odezwę się wieczorkiem.

blog-cake-764331.bmp

wszystkiego najlepszego dla Darusia, Maksia, Amelki i Igusi....znowu zaległe życzonka, ale ja po prostu nie wyrabiam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

i oczywiście dużo radości i zdrówka i słonka na bezchmurnym niebie przez całe życie dla ślicznych roczniaczków....Julianki, Isabelle, Dawidka

diaper%20cake.jpg

I my życzymy wszystkim dzieciaczkom, które obchodzą ROCZEK wszystkiego naj... naj... naj...
Przepraszam, że nie ma mnie tu codziennie, ale mam masę pracy i nie wyrabiam :tak:
Czekam na wakacje!!!!
wszystkim życzę miłego dzionka

Witajcie. Dziękujemy za wszystkie wczorajsze życzenia.

W dniu pierwszych urodzin składamy najserdeczniejsze życzenia, dużo zdrówka, uśmiechu i słoneczka Juliance, Mateuszkowi i Isabelli :happy2:
U nas pada strasznie :zawstydzona/y: Wczoraj wieczorem szalała burza nad nami, a mąż wracał z pracy na rowerze. Strasznie się martwiłam, na szczęście dojechał szczęśliwie.

Ola, ja też trzymam kciuki :-) Będę miała pretekst, żeby nie sprzątać w domu :-D

Cosmolady, zdrówka dla mamy! A Maja przechodzi coś w stylu buntu dwulatka?​

Najserdeczniejsze życzenia dla małych roczniaków -Julianki,Mateuszka i Isabelli
składam ja i Nelcia ,która obecnie dusi komara!!!!!!!
ZDRÓWKA,SŁONECZKA I OSIAGANIA NOWYCH ZDOLNOSCI W DRUGIM ROKU!
Zasiadłam własnie po sniadanku do robienia testów na preawko ale chceć zajrzenia do was była silniejsza.........
Dzieńdobry mówie i spadam bo sie wciągne tylko....
A pogoda u nas taka,że zimno,11 st. i jakby deszc miał padać aż wychodzic się nie chce a trzeba jednak ...
Ale bez cienkiej kurtki i swetra nie da rady chłodnawo strasznie:wściekła/y:
Nie wspomne co było w zeszłym tyg.prawie lato !a teraz boszz co to za pogoda wkońcu ,Coś mi się wydaje,że lato marne w tym roku jak ju już w kwietniu ekscesy z pogodą były:confused:

reklama
hej dziewczyny

ja tylko na chwile Adas cos wariuje a ja slaba jestem..

Ja tez skladam naj naj lepsze zyczenia i obecne i zalegle dla dzieciaczkow gorace caluski :-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry