iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
U nas tez jest wymuszanie placzem,a w zlosci to Klaudia potrafi sie rzucac na podloge i ja gryzc ,ale ja na to nie zwracam uwagi i jej tez zaraz przechodzi ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Burza u nas przeszła a w domu duszno że szok. Nawet klimy nie mogę włączyć, bo woda się z niej leje i czekamy na gościa z serwisu
Gdzie jedziecie? My jedziemy dzień później do Dąbek i będziemy tam do 20 sierpnia. Byle tylko pogoda ładna była.
za to 8go sierpnia jedziemy na 10 dni nad morzeodliczam już dni do wyjazdu
.
jak można dzieciom w tamtym roku jeszcze o to dbali a teraz trawa po kolana :-(a ktoś za to kase dostaje Tam gdzie przedtem mieszkalam też zrobili plac zabaw na wsi (przedtem to nie do uwierzenia)ale już ma kilka lat i wszystko ok i wszyscy dbaja o niego 

az mnie razi,nie pamietam kiedy ak cieplo bylo

a ja do pracy akurat dzisiaj na 4ta
oby jutro bylo tez tak
ciekawe o ktorej wroce,pewnie 2ga gdzies bo w sobote to sie wszyscy blakaja po nocy

dziecko raczkuje a rajtuzki ma czarne wiec wczoraj wypozyczyli i nam powiedzieli zebysmy wzieli na chwile:-)super efekt i suche prawie odrazu
a my probowalismy takim domowym,pioracym od brata i nie zeszly,myslalam ze juz takie starte jest a tu prosze,bielutkie;-);-);-)