reklama

Majóweczki 2008

reklama
Dzień dobry!!!

W imieniu Mikusia bardzo dziękuję za życzenia!! :tak::tak::tak:

Ogólnie jest dziwnie bo jak pisałam dziś urodziny z nianiami, mąż wraca jutro ale atmosfera kompletnie zepsuta.... niekoniecznie przez męża, ale on chce mnie nakłonić do czegoś, co budzi mój bardzo bardzo bardzo głęboki sprzeciw. Może później napiszę o tym gdzie indziej ;-)

100 lat dla Mikołaja!

2724030146_f24a1e8b95_m.jpg

Taki fajny tort, że się podpinam :-). Sto lat, najlepsze życzenia Mikołajku!!!

Mikołajku wszystkiego najlepszego z okazji 1 urodzin !
urodziny18.gif

urodziny31.gif

Szopek i jak pogoda? Mam nadzieje ze sie wypogodzilo u Ciebie.Ciekawe jak bedzie jutro u nas,tylko my mamy mozliwosc zrobienia bibki na hali duzej a gril i tak bedzie stal na zewnatrz i jedzonko bedzie sie pichcic:sorry2:

Ostatnia edycja:
100 lat dla Mikołaja!

2724030146_f24a1e8b95_m.jpg

to i ja się przyłączę do takich życzeń i dla zaległych solenizantów wielkie
100 LAT
jakoś się ostatnio nie mogę wyrobić żeby coś napisać ale czytam Was kobietki na bieżąco :tak::tak: wczoraj byłyśmy na szczepieniu a dzisiaj wykluł się kolejny ząbek więc atrakcji nie brak:dry: pogoda dzisiaj raczej pogoda do niczego więc raczej więcej w domku jakoś to tak marnie że na weekend zawsze pogoda gorsza
miłego wieczorku

Iwonka- grill musieliśmy przełożyć na jutro:-(. Świeci słońce a w 5 minut już ciemno i leje, potem szaruga, słońce, deszcz , itd. itd. wieje mało łba nie urwie, zimno jak diabli.
Jutro nawet jak się pogoda nie polepszy, to robimy grilla. Ludzi w domku upchniemy jakoś a wyciągniemy małego grilla na ganek. Na normalna, sprzyjającą pogodę mamy taki duży ruszt co się układa nad palenisko, ale to na powietrzu jest, bez daszku.

Wszystkiego najlepszego dla Mikolajka i majowych roczniakow obchodzacych urodzinki w zeszlym tygodniu :-):-)

Ostatnio bylam tak zmeczona ,ze tylko zagladalam co u Wa slychac i nie mialam sily na pisanie.
Dzis mialam wolne i w miare wypoczelam chociaz przez wieksza czesc dnia bylam sama z Ania poza domem.
Bylysmy u kolezanki, ktora ma malutkiego kotka. Ania az piszczala i smiala sie z zachwytu bo kotek sie z nia bawil :-) Sam ja zaczepial. Tylko raz jak spal Ania postanowila pociagnac go za lapke :baffled:

Nie było mnie wczoraj, więc składam zaległe życzenia urodzinowe dla Mikołajka, imieninowe dla Iwonki i
Jo-anny-on. To dla was dziewczyny nacieszcie oczy haha ;-):-D:-D.
A teraz dzisiejsze wszytskiego najlepszego dla Klaudusi i Zuzi.

Ostatnia edycja:
Witajcie.

Składam zaległe życzenia dla Mikołajka oraz dla dzisiejszej solenizantki Klaudii!!!
U nas słoneczko piękne, ale wieje znowu buraczany wiatr :dry: Może pojedziemy do centrum do rodziców na obiad :cool2: Miłego dnia!

reklama
Witam
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin dla Iwonki i Joanny
Zobacz załącznik 135957

Oraz JEDEN WIELKI BUZIAK DLA Zuzi
268.gif

I Klaudii
263s.gif

Witam sie ze sloneczkiem:-)ale mamy ciepelko:tak::-):-)maly juz z tatusiem na dworze a ja robie rosolek i zupala Kondziowi;-)i chyba skocze na podworko sie troszke pokazac sloneczku;-)
Milego DNIA:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry