Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zdróweczko :-) Nie ma to jak redsik ;-)
U nas bujaczek nadal jest w łaskach - po kąpieli kładę w nim malucha na rozłożonym ręczniku i zawijam, a normalnie stoi w pokoju i służy małej jako fotelik. Sama na niego wchodzi i schodzi. Nie pamiętam do ilu kg on jest, ale wydaje mi się że do 18.
Kurde, musimy sobie kiedyś walnąć - może uda nam się wreszcie kiedyś poznać w realu 
).
) lale i maskotki.

Dzięki kochana, zapiszę sobie obie i jak bede w aptece to kupie.Kangurka można na 100%, czytałam, używałam i jak chciałam jakąś maść rozgrzewającą to farmaceutka poleciła mi właśnie tą, a ja chciałam maść tygrysią, bo nie wiedziałam, że takie maluchy nie mogą, a ta maść o której piszę nie ma tych składników, które mają maści dla dorosłych, więc śmiało możesz stosować
:-)
Noooo, pełen sukces!! Gratuluje HaNNaHWitam!
Od wczoraj zero smoczka:-), (ona tylko używała do zasypiana). Obciełam smoczek, położyłam Hanię, wzieła sobie smoczka, ale ciągle jej wypadał więc odłożyła. Zasneła z nim w ręku
![]()

), ale teraz nam idą zęby, no i ten katar cholerny - więc nawet nie próbuje bo tylko ją bardziej rozdrażnię.
Kwiateczek, najserdeczniejsze życzenia z okazji okrąglutkich urodzinek, dużo zdrówka, szczęścia i uśmiechu :-)
HURRRRRRRA!!! Podatek zwrócony na konto...a jednak, może dlatego, że R zmienił nazwisko, no nie ważne, super 1300 zł dodatkowo w m-cu super
:-):-):-), ale się cieszę :-):-):-):-):-):-)

Podlączam siędo życzeń.Kwiateczek, najserdeczniejsze życzenia z okazji okrąglutkich urodzinek, dużo zdrówka, szczęścia i uśmiechu :-)
. Tobie życze powodzenia w łapaniu siusiu. Dobrze by było jak byś złapała i sprawdziła co w trawie piszczy 
DziekujeKwiateczek, najserdeczniejsze życzenia z okazji okrąglutkich urodzinek, dużo zdrówka, szczęścia i uśmiechu :-)
wszystkim;-)HURRRRRRRA!!! Podatek zwrócony na konto...a jednak, może dlatego, że R zmienił nazwisko, no nie ważne, super 1300 zł dodatkowo w m-cu super
:-):-):-), ale się cieszę :-):-):-):-):-):-)

WIDZE ZE metoda sie sprawdzaWitam!
Od wczoraj zero smoczka:-), (ona tylko używała do zasypiana). Obciełam smoczek, położyłam Hanię, wzieła sobie smoczka, ale ciągle jej wypadał więc odłożyła. Zasneła z nim w ręku
troszkę mam wyrzuty że może to za wczesnie, ale jak patrzę na synka szwagierki który ma 4 lata i lata ze smoczkiem cały dzień, całą noc (dzieciak ma wadę zgryzu już), to wiem że później będzie trudniej, jak dziecko zawoła monia
![]()
sami bedzienmy wyprobowywac ale jeszcze nie bo zeby wlasnie ida,dziasla widze czerwone.poczekamy bo smoczus troche pomaga

Moja tylko do spania smoka ma ale jak jej wylatuje to po paru godzinach się budzi i musze jej go włożyć. U nas będzie z tym odstawianiem ciężejNie budziła się bo ona go ma tylko przy zasypianu, potem zazwyczaj wypadła samoistnie i dale spała.
Teraz w dzień troszkę gorzej bo nie chciała zasnąć, ale dałam jej tego smoczka w rączkę i zasneła.Chyba cięzko rozstać sie z przyjacielem.
![]()

Kwiateczek, najserdeczniejsze życzenia z okazji okrąglutkich urodzinek, dużo zdrówka, szczęścia i uśmiechu :-)
Upiekło mu się jednym słowem. Bądxmy dobrej mysli że ta druga sprawa tez ładnie się skończy.Co do nerwów, fakt jeden podatek został zwrócony, teraz czekam czy wyjaśni się ta druga sprawa na moją korzyść, a ta jest grubsza, bo chodzi o duuuużo większą kasę :sorry2. Powiem Wam, że już miałam pobić mojego R, że przez jego mandaty nie dostaniemy zwrotu, ale los szczęśliwie Go uratował ;-):

No troszkę niedbale to zrobiłam i ucieło mi sięIle tego smoka ucięłas??? tylko kawałeczek zeby przedziurawic, czy całą tą okrągłą końcówkę którą dziecko trzyma za zębami?
hmmm nie ma 1/3 smoczka, cała końcówka poszła wek

nie obraziła bym się gdyby jakiś dodatkowy grosz wpadał co miesiąc do naszego skromnego budżetu
on chyba za bardzo jest przywiązany do smoka .... Nawet jak dałam mu właściwego to płakał jeszcze chwilę , tak mi się chłopak zdenerwował 

Kangurka, maść tygrysia nie dla maluchów tylko ta o której pisałam wcześniej, tygrysiej nie kupuj:

Upiekło mu się jednym słowem. Bądxmy dobrej mysli że ta druga sprawa tez ładnie się skończy.
;-)Tak też zrozumiałam![]()

. Amelcia teraz śpi, nawet nie podgrzewałam obiadu, bo już w drodze powrotnej z parku ziewała...ja teraz odgrzewam sobie pierogi ruskie...mniam i zmykam oglądać "Przyjaciół" i jeść
:-)