Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

musialam jechac osobiscie oddac liste obecnosci w dodatku trzeba teraz pisac wnioski o dni wolne skoro 2 dni w miesiacu przypadaja to po co
potem sie pytam czy moge przerwac staz i od wrzesnia gdzie indziej go zrobic bo jest taka potrzeba dzieki temu bede miala prace okazuje sie ze nie bo inaczej jest to zerwanie stazu i wyrejestrowanie na 4 miesiace i nie moge podjac pracy przez 4 miesiace PARANOJA

i jestem w kropce bo babka nie bedzie specjalnie na mnie czekac do listopada jak chce do pracy kogos od wrzesnia

U mnie rozmowy z mężem często kończą się "kobieto, co ty wymyślasz" lub też "zrobisz jak zechcesz, po co mnie pytasz". Normalnie układ partnerski, nie ma co.

, fakt, że ja na R nie narzekam, ale czasem mnie wkurza, chyba tak poprostu 

, qwa jak można nie cierpieć, gdy umrze Ci dziecko, nawet jakby to było jedno z dziesięciu to nadal Twoje dziecko, z krwi, kości i miłości, pod sercem noszone prawie rok czasu, piersią karmione...brrrrrrrr 

ale przepis.nie myslalam ze staz trzeba dokonczyc zwazywszy ze sostal Ci praktycznie miesiac
moze uda sie z ta pania pogadac i poczeka
a nie mozesz u niej dokonczyc stazu???
papa