reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majóweczki 2008

Widze, ze Was złapałam...
Dziękuję za powitanie.
Juz naprawde nie moge się doczekać maja...
Pierwszy dzień matki spędzimy już pewnie z naszymi maluszkami:)

reklama
witajcie :-)

Basiek - gratulacje synusia :-) nio to będziesz mieć parkę ale fajnie :tak::tak:

Natala - witaj na majóweczkach :-) i pisz często ;-):tak:

Puchatku - Ty też dbaj o siebie i dzidzię i odpoczywaj ile możesz :tak:

Polka - Ja też bym chciała taki prezent pod choinkę :happy2: i mam nadzieję że się spełni i dla Ciebie również :tak:

niesia - gratulacje kopniaczków :tak: :tak:

asia27 - witaj u Nas :-) i gratuluje ruchów dzidziusia :-):happy2:

Kamilko - Mnie też dzisiaj cały dzień głowa pobolewa coś chyba z tą pogodą:wściekła/y: :no: nie martw się bo Mi też tak mówią że przedtem to kobiety normalnie pracowały do końca i nie miały żadnych L-4 :wściekła/y: ale teraz są inne czasy i kobiety są bardziej narażone na poronienia i inne paskudztwa :szok: odpoczywaj ;-):tak:

a teraz mykam oglądnąć jakiś film z małżonkiem :-)
buziaczki :happy2: miłej nocki kochane i dobrego spokojnego snu

Witam wszystkie nowe majoweczki! BB jest super fajnym forum!!!!
A my dzis tez bylismy na zakupach,tzn takie do domu i prezent dla coreczki naszej a kolejka w TESCO na pol marketu ale ja cwana bestja wypatrzylam kase z pierwszenstwem dla kobiet w ciazy i inwalidow wiec podeszlam i spytalam sie pani kasjerki czy dzis tez ta kasa obsluguje poza kolejnoscia ww osoby i powiedziala ze tak,wiec szybko po meza i prosto do kasy a po drodze zagarnelam dwie ciezarne kobietki ktore staly w tych olbrzymich kolejkach.Oczywiscie nie obylo sie bez komentarzy innych osob ale mieli gowno za przeproszeniem do gadania....i takim sposobem o dobra godzine szybciej udalo nam sie wydostac z marketu.
Jutro rano ja smigam do gina szukac plci.....

iwonka2006 ja jeszcze nie korzystałam z takiej kasy, ale może następnym razem będzie warto...
A ludzie komentowali i komentować będą...

A mam ich gdzies,kasjerka tez stanela w mojej obronie a raczej w naszej....bo jedna klientka mowi ze ona juz dwie godziny prawie stoi w kolejce a kasjerka jej na to ...A co nie widziala pani wchodzac do sklepu ze sa takie kolejki:) Widze ze tez chlopca sie spodziewasz? Jak wiekszosc majoweczek.Ja jutro mam nadzieje ze sie dowiem,ale czuje ze tez bedzie chlopiec i tak mi wychodzi na stronce o sprawdzaniu plci.No ale to jutro zobacze.Juz sie nie moge doczekac:)
Nowe majoweczki zapraszam do wpisu na liste .....

Nie wiem o jaką liste chodzi...
Ano spodziewam się w 75% chłopca...
I bardzo się cieszę, bo w mojej rodzince to same dziewuszki:)
A Ci ludzie narzekają, bo oni w ciąży nie są i stać w kolejkach muszą...

reklama
Do góry