panistepelek
Fanka BB :)
Witam
To ja tak tylko ogólnie napiszę, że jesli chodzi o jesień to ubranka w sumie już skompletowałam, ale pewnie cos tam jeszcze dokupie. W sumie to córcia sporo ciuszków dostała ale większośc to tak dopiero na 2 latka. Co jedynie wybrałam kilka m.in. dwie kurteczki i bezrękawnik. Co jedynie jakieś bytki musze kupic, bo narazie córcia ma tylko adidaski a coś cieplejszego później też się przyda.
To ja tak tylko ogólnie napiszę, że jesli chodzi o jesień to ubranka w sumie już skompletowałam, ale pewnie cos tam jeszcze dokupie. W sumie to córcia sporo ciuszków dostała ale większośc to tak dopiero na 2 latka. Co jedynie wybrałam kilka m.in. dwie kurteczki i bezrękawnik. Co jedynie jakieś bytki musze kupic, bo narazie córcia ma tylko adidaski a coś cieplejszego później też się przyda.

mam troche tez sweterkow i spodni
bezrekawniek tez ale on jest na teraz,jakis mniejszy a byl w zestawie z koszula
). Ostatnio byłyśmy u ortopedy jak Ami już chodziła i wszystko było ok, następna wizyta jak Ami skończy 3 lata, albo jak będzie mnie coś niepokoiło, ale jak pisałam lekarz lekarzowi nie równy, ten u którego byłam wcześniej, kazał mi trzymać dziecko, by nie chodziło, bo jak twierdził za wcześnie- zupełnie jakbym zmuszała dziecko do chodzenia
przyszla jedna babka i tylko zapytala czy wszystko w porzadku jakby nie widziala ze dziecko placze.zadnej chusteczki nie daly tylko sie gapily
ja mialam tylko te pampersa mokre i probowalam mu przytrzymac ale musialo go szczypac bo darl sie strasznie
pozniej podeszla bo kropelka krwi spadla na wykladzine i poprosila mnie czy moge dac jej jedna chusteczke bo na wykladzinie jest krew
wiem ze wypadki sie zdarzaja i beda ale 0 pomocy bylo
W jednoczęściowy go nie wsadzę, nie ma bata. Dwuczęściowy trzeba będzie zakupić. Mam zwykłe kurtki.