reklama

Majóweczki 2008

Witam! Kręgosłup boli ale niej. Rano się budzę a kołdra mokra, poduszka A. tak samo. Cały czas narzekał na ucho i zab a to chyba przeziebienie bo tak sie pocił:szok:Więc chcąc nie chcąc zmianiam pościel, udało mi sie okno umyć. Zuzia marudna więc poszłam na spacer i zasnęła wreszcie:tak::tak:Gaz mi się skończył(mamy butlę) a tu ziemniaki surowe a A. z pracy za godzine wraca:szok::szok: Byłam sie dzisiaj przepisać do innej przychodni bo w starej powiedział ze nie podpisze mi wniosku na zasiłek pilegnacyjny i nie da recept na szczepioni,a w aptece sa tańsze, np. na pneumokoki w przychodni 310 a w aptece 228zł i Infanrix zamiast 150 to w aptece 95!!! A w nowej przychodni lekarka od razu chciała mi dac skierowanie na turnus rehabilitacyjny chociaż nic o nim nie wspominałam a tu w starej nie!
Kurtki na jesien Zuzia ma jedną, a na zimę dostałam od koleżanki używane ale jak nowe 2szt i kombinezon jednoczęściowy i dwuczęściowy:-):-):-)Tylko buty muszę kupić i sweterek jakiś

reklama
kangurka GRATULACJE, wiesz jakoś nawet nie przyszło mi do głowy, że wrócicie bez trofeum, ale ża aż tak wysoko to superancko :-):-):-)

mamita, dobrze, że zmieniłaś przychodnie, miejmy nadzieję, że w tej będzie dużo lepiej :tak::-)

Witam
Mamita bardzo dobrze zrobilas,co za lekarze tam byli:anngry:jesli ta bez gadania dala co co z nimi tam jest nie tak:no:co za ludzie,na dzieciach oszczedzaja:no:czy jak:no:
Kangurka gratulacje dla piesiow ale przede wszystkim dla Ciebie:tak:bez Ciebie nie zostaly by championami:no:Ty je zywisz,tresujesz,dbasz o nie:tak::tak::tak:Super ze Tyle zdobyly.Teraz na mistrzostwa swiata:tak::tak::-)

A my dzis zakupy calkiem udane:tak:obkupilismy Kondzia:tak:Bluze z kapture,2 pary dresikow(spodnie do latania po domu)taka bluze z kapturem na korzuszku.zamiast kurtki.mamy kurtke a to bedzie na cieplejsze dni:tak:pizamke taka chlopieca ale ma dlugi rekaw wiec na razie nie bedziemy ubierac.ale najlepsze bylo z bucikami.kiedy jak tak latalam G poszedl z nim do sportowego i kupil mu reeboki ale najpierwmu zmierzyli nozke i juz ma 6:szok::szok:to chyba jakies 25-26euro:szok:buciki kazali mu wziac w rozmiarze 7:szok:nastepne swieca pod spodem:tak::sorry:fajne no i za pol ceny:-)a ja chcialam kupic sobie jakies ladne buciki ale wszystko takie wysokie:szok:kupilam sweterek rozpinany ale srednio mi sie podoba:baffled:

Jeszcze tylko buciki mu kupimy na zime jakies wysokie ale stwierdzilam ze nie teraz,pozniej bo normalnie nie wiem jakie:baffled:Jak tak dalejj bedzie to bedzie taki liliput z pletwami:sorry:

oki ide walnac sie przed tv,.G oglada mecz hmmmm nie wiem czy warto...

kangurka gratulacje
mamita dobry lekarz to podstawa, mam nadzieję, że dobrze trafisz

U mnie dziś długi dzień, najpierw praca, potem szybki spacer z maluchami a na 17 wywiadówka u Zuzi. Znowu jestem w trójce klasowej bo nikt sie nie chciał zgłosić i zebranie przeciągało sie do 18.30 :szok: A po powrocie do domku okazało sie ze Zuzia ma zadane 2 wypracowania na jutro :crazy: Właśnie kończy przepisywać a ja jestem wykończona. Dobrze że maluchy już śpią. Idę pod gorący prysznic i spać.

A jutro po pracy idę do kosmetyczki zrobić brwi i rzęsy bo po wakacjach tak wypłowiały ze wyladam strasznie. dobranoc:happy:

Kangurko, ależ ja wcale nie chciałam Cię skrytykować za to co napisałaś, broń Boże - wiadomo różnie może być. Miałam tylko na myśli, że na przykład moje dzieci po prostu są żywe, i też potrafią wszystkich wykończyć swoją energią.
Buziaki!

Kangurko gratuluje :-) Masz piekne psiaki :-)

Co do cen za rachunki, u nas na zadupiu podniesli cene za wode .M3 wlacznie ze sciekami kosztuje ponad 9zl :szok::wściekła/y:,o 50% wiecej niz w Krakowie.

Kangurka gratulacje.
mamita- oby tym razem trafił się kompetentny lekarz.powodzenia
Kangurko, ależ ja wcale nie chciałam Cię skrytykować za to co napisałaś, broń Boże - wiadomo różnie może być. Miałam tylko na myśli, że na przykład moje dzieci po prostu są żywe, i też potrafią wszystkich wykończyć swoją energią.
Buziaki!
Sama miałam to napisać.
Miku nie je dużo mięsa. Ostatnimi dniami nie je wcale obiadów lub kilka łyżeczek zaledwie. Cały dzień na mleku a szaleństwa nie ma końca.

Przyjechali panowie z energetyka, posiedzieli godzinę w samochodzie i pojechali:cool2:. Licznik chodzi jak chce a najczęściej nie chce. Ja za energię płaciłam ok 180, potem raz 80 a ostatnio 35. Tendencja spadkowa się utrzymała i tym razem 0. Zaraz naprawią swój błąd moim kosztem.

Zła jestem bo A. powinien miec w zeszły piatek wypłatę a tu gołe konto:wściekła/y::szok:A jutro opał maja przywieźć-tylko nie mam jak zapłacić! porażka:no: Za prąd mam 300zł:szok:Jeszcze rok temu mielismy 90-120zł a teraz coraz więcej, chociaz uzywamy tych samych sprzetów:crazy::-(Zarz spadam do wyrka bo Zuzia dzisiaj marudna, nieźle dała mi popalić.

Dotkass - Przyznam szczerze, że nawet nie wiem ile wzrasta opłata za światło, bo nie wnikam w rachunek tylko zawsze pytam mamę ile wyszło i płacę, ale napewno musiało pójść.
Co do samodzielnego zasypiania to wieczorem wystarczyło 10 minut i nawet płaczu nie było.

kangurka - Gratulację dla Twoich psów.

mamita - Dobrze, że zmieniłaś przychodnie, oby w niej byli lepsi lekarze.
Co do butli z gazem to u Nas często bywała tak, że kończył się własnie podczas gotowania obiadu aż tata się wkurzył i od tamtej pory mamy u siebie punkt wymiany butli :P

kwiateczek - Nono, ale poszalałaś na zakupach :P

reklama
Dzieki dziewczyny za gratulacje!!!! To miło z Waszej strony, mimo ze nie kazda z Was się tym "sportem" interesuje :-p

Buziaki!

;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry