panistepelek
Fanka BB :)
kangurka - Fakt, przyznam szczerze, że w ogóle nie interesuje się wystawami psów itp. ale zawsze fajnie przecież jak Ktoś znajomy (nawet takiemu wirtualnemu) wygrywa czy osiaga jakis sukces 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Mnie coś rozkłada, czuję jak zbliża się ból gardła i jakaś taka słaba jestem, ale co się dziwić taka pogoda najgorsza, raz gorąco, na drugi dzień zimno, potem znów gorąco, ale w nocy lodowato, Amelcia jeszcze się jakoś trzyma, ale chyba zaaplikuję jej dziś na noc wit. C, bo może zarazić się ode mnie 
, w 13 minucie sprezentowali nam gola, dalej już nie oglądałam 
:-)
...mam nadzieję, że się nie rozchoruję, bo muszę im powiedzieć co chcę, by było zrobione i jak 

Jak już nie będę miała pomysłu, pomaluję Igę na pomarańczowo
Zobaczymy, co na to powie 

Musiałam z Zuzia wyjśc na chwile bo taka marudna że prania nie mogłam nawet wyjśc powiesić
I zasnęła wreszcie!!! Teraz szybko wstawie udka i obiadek gotowy

chcialam powtorke obejrzec ale jest w sobote o polnocy
a ja sie z dziewczynami umowilam
zab...go kiedys za to bo nie wytrzymuje
spiewaly panie piosenke na powitanie a potem na dowidzenia:-)dzieci sie ladnie bawily
na te bedziemy chodzic bo to jakas pani psycholog chyba jest wiec....zawsze to lekarz
pytala sie jak dzieci kazdej mamy itd....szkoda ze godzinka tylko.Kondzio byl zadowolony.odrazu wszedl i do dzieci:-)
chyba go obudze bo ja do pracy niedlugo