reklama

Majóweczki 2008

Witam
Migotka dziewczyny juz sie wypowiedzialy,zgadzam sie z nimi:tak:ja tez czekam bo w zaden sposob nie mam szans by go posadzic na nocnik::no:
MM dlaczego Ania chodzi ci tak pozno spac:szok:nawet ja tyle ostatnio nie wytrzymuje:no:moj organizm juz jestwyczerpany.Dzis Kondzio nawet ladnie przespal noc,dwa razy wstalam po smoczka:tak:wstal o 6.30,zjadl butle i sie tulil,myslalam ze usnie ale bylo godz zucania sie i bacznosc:sorry:a ja ledwo oczy mam otwarte:eek:nie wiem co jest grane,moze ta pogoda:no:
zaczelo lac i jest znow szro,buro i ciemno:-(

reklama
Hannah, no właśnie ja też od jakiegoś czasu sadzałam rano po wstaniu i prawie zawsze była kupa i siku, a dzisiaj nagle ryk na widok nocnika :eek:

O, a teraz sama chciała na nocnik, ale nic nie zrobiła :shocked2: No i bądź tu człowieku mądry i zgaduj, o co chodzi małemu człowieczkowi :confused2:

Ostatnia edycja:
Mam dla was fajny filmik
film_go.png
[nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=IIt5lGhFyE0"]YouTube - Baby Billie Jean - Michael Jackson babies dancing[/COLO"]YouTube - Broadcast Yourself.[/COLO"]YouTube- Broadcast Yourself.[/nomedia]

Witam! Zuza śpi od godziny więc szybko obiad wstawiłam ogarnełam mieszkanie porobiłam przelewy, jeszcze prasowanie zostało:-(
U nas z nocnikiem jest tak że sadzam ją pare razy w ciągu dnia i robi siku , kupa obowiązkowo na nocnik już od ok 2 m-cy. Ale nic na siłe:-)
Dzisiaj na hipoterapię-trochę późno bo na 17.30 więc już ciemno ale narazie nie ma mijesc na wcześniejszą godzinę:no:

hej Dziewczyny

ja juz po pracy Adas dzis pierwszy raz po chorobie w zlobku... i jestem w szoku bo nie chcial z niego wyjsc tak chyba mu sie juz nudzilo w domu ze radosc byla ze zlobka...

i u mnie smutna wiadomosc..23 listopada ostatni raz ide na staz:-(:-(:-( jej smutno mi bardzo z tego powodu.... co ja bede robila musze do stycznia wytrzymac jako bezrobotna zeby moc isc na to prawo jazdy ze srodkow unijnych... i lipa moze uda mi sie cos zarobic tym masazem klasycznym...:confused2::confused2::confused2:ehhhh.....

hannach milo cie widziec :tak::tak::tak:

hej :-)

kamilka
, ja mam to samo :-( mialam nadzieje, ze mnie zatrudnia po praktykach, ale nic z tego nie wyszlo :-( i teraz siedze w domu i nie amm co robic.. nudze sie jak mops.. ostatnie dwa tygodnie siedzialam z dziecmi, bo chorowaly, ale od dzisiaj juz sama.. niby mam studia.. ale nie chce i nie musze na zajecia chodzic ;-) zaliczam wszystko w sesji. no i coz :-( czekam na jakies propozycje, rozeslalam cv i nic sie nie ruszy pewnie do stycznia co najmniej :-(

co do nocnikowania to ja mam z glowy, mam nadzieje, ze odpyka to za mnie zlobek ;-) ja tylko sie przemecze, jak juz sie tam porzadnie nauczy. Dzieki Bogu za zlobki i przedszkola!
ale ogolnie nie zmuszac, bo to jeszcze gorzej dziala.

moje dzieci dzis mega szczesliwe, ze szli do przedszkola znowu :-)

dziubek
, ja ostatnio robie na zmiane dwie salatki, mam mega jazde: 1. ryz-kurczak-curry-papryka ostra-ananas-brzoskwinia-smietana-majonez.
2. ryz-tunczyk w sosie wlasnym-papryka konserwowa-ogorek konserwowy-kukurydza-smietana-majonez. mniam :-)

Witam Was.
Kwiateczek z tą kasą to jakbym zostawiła w aucie na widoku ;-). Dzisiaj zostawiłam ciut większą sumkę w pizetju:sorry:.

Natalka dzisiaj chodzi i pyta: a to? Babcia już ma serdecznie dosyć :cool2: po całym dniu pytań :laugh2:.

Mm bo Anki tak mają. Moja Ania jak była młodsza to też lubiła sobie późno spać chodzić :sorry::eek:. Na szczęście teraz się unormowała, bo musi wstać do przedszkola. Idzie spać między 21 a 22-gą. Natalka usypia koło 21szej ale się zdarza, że później.

Co do nocnikowania to na razie nie działam w tym kierunku. Czekam na ciepłą wiosnę. Zresztą nie okazuje zainteresowania nocnikiem według jego przeznaczenia.

Witam dziewczyny po przerwie. Już więcej nas nie zaniedbujcie :rolleyes::happy:

Czas na kąpiel, trzeba dziewczyny do wanny wrzucić. Fajnie się razem kąpią. Chociaż potem muszę ze ścierą latać :sorry::eek::confused2:

reklama
Hej,

Moja Zuza dopiero co usnęla.Pierwszy raz jej się to zdarza od nie wiem .... może pół roku. Zawsze o 8 była już w łóżeczku. A dzisiaj nie chciałojej się spać. Mam nadzieję że to jednorazowy wybryk.
Tak poza tym to się nic ie działo. Prasowanie i drzewmka popołudniowa tylko;-)

Ha-nn_aH- no robienie dziecka to sama przyjemność.;-):-):-) Za to jak już się zaciąży to niekoniecznie jest przyjemnie. Tak jak u mnie:-(

Ola - nie rozchoruj nam się:tak:

Migotka - ja też się podpisuję pod dziewczynami. Nie ma co małej zmuszać do nocnika. Dzisiaj może miała gorszy dzieńi nie chce na niego siadać. Odmieni jej się:-)

aenye -dzięki za prepisy. A ta z kurczamiem to gotowanym czy smażonym?

Iwonka -no ja z neta przepisów nie za bardzo chcę wziąć bo nie są sprawdzone. Boję się że zrobię a potem tego się jeść nie da. Zresztą ja mam teraz taki gust smakowy zmieniony że mało co mi smakuje:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry