reklama

Majóweczki 2008

Witam! Usypiałam Zuze 2 godziny:szok::wściekła/y:Ale wreszcie zasnela chociaż nie wiem na jak długo. Obiad mam już gotowy(reszta mięska od imienin:-)).
wczoraj chcielismy kupic komputer stacjonarny bo monitor mamy elegancki i stwierdzilismy ze lepiej wziąc lepszy stacjonarny niż w tej cenie tani laptop. Niestety byliśmy w 3 marketach i tylko w jednym były stacjonarne i droższe niż laptopy. I jednak kupilismy sredniej klasy laptopa. Napaliłam sie na kuchenke pod zabudowe bo nasz ledwo pika a i piekarnik popsuty. Otworzyli nowy market euro i kuchenka pod zabudowe od 700zł:szok:Więc chyba sie zdecydujemy na raty bo jest promocja 3x0%:tak:
Zgubiłam obraczke:wściekła/y::-(

Gloria Gratulacje i zdrówka dla Ciebie i Synka:-)

reklama
Dobry wieczór moje Kochane,

Byliśmy w domku, ekipa działa ostro, nie wkleję niestety nowych zdję, bo nie zgrałam sobie jeszcze programów do obróbki i nie mogę ich pozmniejszac :sorry:, ale jakie będzie Wasze zaskoczenie jak wkleję już po zakończonyej robocie ;-):-). Dokumenty dobanku (chyba) wszystkie pozałatwiane, choc pewnie i tak będzie trzeba coś jeszcze dostarczyc, ale jutro idziemy do banku złozyc wniosek, potem około 2 tygodni oczekiwania na decyzje :-(

jo-anna-on, zdórwka dla Natalki :tak:

Iwonka, ja jak brałam piguły to też nie dośc, że miałam @ przez 2 do 3 dni to tak słabiutki, że szok :tak:

mamita, gratuluje nowego zakupu, oby sie dobrze sprawował :tak:

A ja się żegnam, jak "obiecałam" znikam na dłuższy czas niestety, już mi smutno i łza w oku się kręci, ale cóż siła wyżasza, jak tylko będę miała możliwośc skorzystania z netatonapewno się odezwę, jak nie pokażę się pewnie dopiero koło marca :-(:-(:-(. Całuję Was mocno i oby szczęście i zdrówko Was nie opuszczało :tak:

Witam

Po pierwsze to ogromne gratulacje dla GLORII !!! masz już to za sobą. Zazdroszczę!!!

Dotkass - szkoda że znikasz. No ale jak nie ma innego wyjścia. :-(Ciekawa jestem efektu końcowego niesamowicie:tak:

Iwonka -no nie masz wpływu niestety na tych robotników. Mnie by cholera wzięła. Burdel w domu a oni to przeciągają:wściekła/y:

mamita - szkoda obrączki. Może się w domu gdzieś znajdzie. Panmiętam jak dostałam po porodzie od męża kolczyki. I dosłownie raz je załozyłam i od razu jednego zgubiłam. No i znalazł się w samochodzie;-)

A co u nas. Zuzia ma troszkę kaszel. Mi się kaszel dopiero kończy. Prze jakies dwie noce dawała mała czadu. Śpać nie chciała u siebie. Na szczęście dzisiaj jest już jak aniołek:tak: A tak poza tym to starucha...:-)

Dotkass tak długo ma Cie nie byc? Toż to jakby na odwyku od BB:-D:-D
Mam nadzieje że kredyt załatwicie od reki bez żadnych problemów:tak:Powodzenia w remoncie oby tak dalej szybko szła robota.
Dowiedziałam sie własnie że A. prawdopodobnie w delegacje bedzie je ździł. zn. on sie nie zgadza i mowi że sie zwolni jak trzeba bedzie jechać:zawstydzona/y::sorry:Poza tym była na izbie przyjec bo w pracy jakas brama sie obaliła na niego i ma siny nos myslał że złamany ale nie;-)
I męcze sie żeby mozille ściągnąć ale chyba za tepa jestem zreszta nie moge sie połapać w windows vista:no::no:

Witam cichutko.
jo-anna-on zazdroszcze troche ja chetnie wrocila bym do rytmu gdzie o 6 lub przed 6 musialam wstawac do pracy :-([/LEFT]
Wiktoria trzymam kciuki, żeby jednak ta sprawa się dobrze rozwiązała. A ze wstawaniem ciężko jak ciemno. Byle do lata ;-)

Joanna ja tez mam szczepienie i moja ma katar ale chyba katar nie jest przeszkoda do szczepienia.
Nieźle z tymi balonami. Wyobrażam sobie jak pani dostaje kwasicy od tego dmuchania :sorry::eek:
U nas niestety by pediatra nie zaszczepiła dziecka z katarem. mamy już wizytę przełożoną na 17-go. Zresztą lekarka właśnie jest na L4 :huh:. Wysłałam mamę z Natalką, żeby ją obejrzała i przeszły się na darmo. Do soboty musi małej przejść, bo idziemy na Cz. Kapturka do teatru.

Zgubiłam obraczke:wściekła/y::-(
Może się znajdzie. Ja ostatnio szukałam przez cały dzień kolczyka, który mi Natalka wyrwała i nic. Machnęłam ręką - no trudno. I kolczyk się sam znalazł - jakby z nieba spadł :shocked2:.

Dotkass obroty nam na forum spadną :sorry:. Ciekawa jestem finalnego efektu remontu. I dziękujemy za życzenia zdrowia - życzymy również.

Dziękuję Wam za miłe słowa...sama nie wiem jak wytrzymam bez Was :-(...mamita, masz rację idę na przymusowy odwyk od BB comnie nie cieszy :-(...tym samymsię żegnam i mam nadzieję, że o mnie nie zapomnicie przez ten czas jakmnie nie będziei przyjmiecie z powrotem jak swoją ;-) Buziaczki :-)

Dziekuje wszystkim za zyczenia, tak sie ciesze,ze to juz po wszystkim!

Troche ciezko bylo,stracilam duuuzo krwi i mi musieli przetaczac,ale juz jest ok. Wyszlam po dwoch dniach,wolalam w domku odpoczywac.

Isabella calkiem dzielnie przezywa przybycie nowej istotki, caluje malego,gladzi po glowce:-)

A Oliver ma duzo kreconych ciemnych wloskow,pieknie je i spi,daje odpoczac mamusi:tak:

Przeczytalam tylko ostatna strone,wiec Kwiateczek,Ty to sie masz z tym spaniem, i duzo zdrowka dla Kondzia.
Iwonka,ja zawsze bralam jakies tabletki i @ krotkie,teraz nie wiem,na co sie zdecyduje,i mialam juz zastrzyk i implant i wszystko do d...
Tak myslimy z P. ze chyba dwojeczka nam wystarczy i chyba go wysle na zabieg:-):tak: ja bede miala spokoj.
Mamita,mnie moj laptop sie juz prawie rozlatuje,Isabella go otwierala/zamykala,laczenie z monitorem na wierzchu,chyba dlugo nie pociagnie,oby sie Twoj dobrze sprawowal.
Dziubek, i Ty sie doczekasz na swoje malenstwo:tak:
Dotkass,obyscie szybko wykonzcyli swoj domek,wracaj szybko na BB

Dzień dobry!!

A ja myślę że Dotkass nie wytrzyma bez BB i będzie się choć na troszkę przez linię telefoniczną podłączała do sieci, tak na troszeszkę ;-);-)

Gloria, fantastycznie, że córcia tak ładnie podchodzi do braciszka. U nas też tak było ale niestety w pewnym momencie przyszła jednak zazdrość, która potrwała parę miesięcy. Teraz czasem się starszy zdenerwuje na młodszego, ale nie za często i na ogół ma powód (np. jak go Miki ugryzie).

Joanna, ja chyba w przyszłym tygodniu Mikiego zabiorę na szczepienie przeciw meningokokom, a Maksa wreszcie na bilans 4-latka... Zdrówka życzę!

Miłego dnia Majóweczki!!

reklama
Witam:-).Dzis udalo mi sie dodzwonic do szefa tej calej ekipy remontowej i uslyszalam ze dzis tez nikt nie przyjdzie bo ten gosciu co u mnie robil ponoc zachorowal i nie wiedza kiedy i kto dokonczy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dotkass a pisalas ze masz tam w nowym domku interenet :sorry: Odezwij sie czasem:tak:powodzenia z kredytem
.Hmmm a przeciez ona tego nie przeczyta :sorry:

Gloria a na czym polega zrobienie nie plodnym mezczyzne? Twoj maz/partner sie zgodzi? To jest na stale? :-p
Ja wczoraj tak siedzialam i patrzylam na te moje dwie coreczki i sobie myslalam jakie mam szczescie:tak:one sie kochaja bardzo,co nie znaczy ze nie kloca czy bija:sorry: ale ciesze sie ze podjelam decyzje o rodzenstwie dla Vanesski:tak::tak::tak::tak:

Joanna no wlasnie tez myslalam isc na tego Kapturka,wy idziecie wszyscy?

Wiki widze z w pracy jestes :-)

Mamita moze sie znajdzie ta obraczka,cos pech was przesladuje,biedny malzonek,musialo go niezle rabnac:no:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry