mamita
Fanka BB :)
Witam! Usypiałam Zuze 2 godziny
Ale wreszcie zasnela chociaż nie wiem na jak długo. Obiad mam już gotowy(reszta mięska od imienin:-)).
wczoraj chcielismy kupic komputer stacjonarny bo monitor mamy elegancki i stwierdzilismy ze lepiej wziąc lepszy stacjonarny niż w tej cenie tani laptop. Niestety byliśmy w 3 marketach i tylko w jednym były stacjonarne i droższe niż laptopy. I jednak kupilismy sredniej klasy laptopa. Napaliłam sie na kuchenke pod zabudowe bo nasz ledwo pika a i piekarnik popsuty. Otworzyli nowy market euro i kuchenka pod zabudowe od 700zł
Więc chyba sie zdecydujemy na raty bo jest promocja 3x0%
Zgubiłam obraczke
:-(
Gloria Gratulacje i zdrówka dla Ciebie i Synka:-)

Ale wreszcie zasnela chociaż nie wiem na jak długo. Obiad mam już gotowy(reszta mięska od imienin:-)).wczoraj chcielismy kupic komputer stacjonarny bo monitor mamy elegancki i stwierdzilismy ze lepiej wziąc lepszy stacjonarny niż w tej cenie tani laptop. Niestety byliśmy w 3 marketach i tylko w jednym były stacjonarne i droższe niż laptopy. I jednak kupilismy sredniej klasy laptopa. Napaliłam sie na kuchenke pod zabudowe bo nasz ledwo pika a i piekarnik popsuty. Otworzyli nowy market euro i kuchenka pod zabudowe od 700zł
Więc chyba sie zdecydujemy na raty bo jest promocja 3x0%
Zgubiłam obraczke
:-(Gloria Gratulacje i zdrówka dla Ciebie i Synka:-)
, ale jakie będzie Wasze zaskoczenie jak wkleję już po zakończonyej robocie ;-):-). Dokumenty dobanku (chyba) wszystkie pozałatwiane, choc pewnie i tak będzie trzeba coś jeszcze dostarczyc, ale jutro idziemy do banku złozyc wniosek, potem około 2 tygodni oczekiwania na decyzje :-(

. Wysłałam mamę z Natalką, żeby ją obejrzała i przeszły się na darmo. Do soboty musi małej przejść, bo idziemy na Cz. Kapturka do teatru.
.