reklama

Majóweczki 2008

Witam.Z rana obkleilam caly przedpokoj folia malarska ,uszczelnilam drzwi zeby mi bialy pyl nie dostal sie do pokojow jak bedzie przycierany gips a tu zonk,nikt nie przyszedl zeby dokonczyc prace.
Zaprowadzilam Vanesske do przedszkola.Dzis mieli przyniesc ze soba po dwa balony i sie przebrac wedle uznania bo pani ma im dzis zrobic andrzejki.Ja na pompowalam balony a wyobrazcie sobie ze inni rodzice dali dzieciom balony do nadmuchania i ta biedna nauczycielka je sama dmuchala,dobrze ze wzielam dodoatkowe balony i pompke do przedszkola a pani az podskoczyla z radosci bo juz nie miala sily dmuchac tych balonow.

Joanna ja tez mam szczepienie i moja ma katar ale chyba katar nie jest przeszkoda do szczepienia.

Gloria ogromne gratulacje! Niech sie Olivierek zdrowo chowa! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny

ja dopiero teraz Adas w zlobku bo cofnelo mu sie wszystko:-):-) wiec dalam go do zlobka a ja siedze mialam jechac do urzedow ale nie moge se zebrac i odkladam z dbnia na dzien a od rana takiego kataru dostalam i szybko sie kuruje znow psikaczami.....

wogole weekend do bani nie podobny...:wściekła/y::wściekła/y: mialam ochote udusic i meza i tesciowa:confused2::confused2:

Wiki- ja wiem co to znaczy ja mialam takie same przejscia z Adasiem jak chory w lozeczku nie chcial i z nami tez nie chcial sie polozyc pokazywal mi do pokoju to tak latalam z jednego do drugiego:no::no: i ciagly placz i marudzenie i dzisiaj tez maz mi malego obudzil bo chodzi po domu jak slon w skladzie porcelany:wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy: nawet sie nie umie cicho wysmarkac:wściekła/y:

Kamilka pamietaj ze od dnia zakonczenia umowy musisz pozalatwiac dokumenty w ciagu siedmiu dni musisz oddac do urzedu pracy karte z przebiegu stazu plus opinie
Na szczescie malego nie obudzil tylko mnie, moj to mnie wkurza bo nawet cicho pomieszac nie potrafi tylko barabani to lyzka :wściekła/y:a ja wszytsko slysze i az mi sie wlosy jezą

Iwonka a to masz niespodzianke hehe, a wogole to faktycznie jak niechcieli isc z balonami mogli w szatni napompowac ;-)

Wiki hahahaha u mnie jest to samo to samo!!! Na prostej drodze potrafi sie potknac rumoru narobic!! A co do papierow to juz zalatwilam dzien po stazu.... tylko ja musze doniesc ksero dyplomu.a potem ksero ukonczonego kursu....
i jeszcze dzis mialam odebrac ze skarbowego wniosek o dochodach do Rodzinnego.....:tak::tak:

Iwonka- to masz dopiero z tm remontem ale ekipa chyba tez nie do konca zgrana:sorry::sorry: az mi ciarki przechodza na mysl o remontach:confused2::confused2:

Wiki ja nie wiem szczerze mowiac bo ja sie rozliczalam w lutym wiec nie wiem jak to jest jak sie na koniec roku sklada.... wogole nie wiem czy ze stazu to trzeba sie rozliczac??

Witam
Ja tez dolaczam do ciezkich nocek:no:Kondzio wogole nie spal,zucal sie,plakal.To na mnie to na G a nad ranem to juz byla masakra:no:skopal nas jeszcze ze szok.nie wiem co mu.idziemy do lekarza za godz.Nos zawalony,gluty zielone:no:biedny taki.a tylko co wychwalilam go ze nie choruje:angry:o ja glupia:baffled:
Iwonka to masz ekipe:sorry:
Wszystkim ktorzy maja Andzrejow w domu zycze wszsytkiego naj...:-)

No tak ekipa do niczego,zreszta kazdy jest od czegos innego.Ja za to nie place,to ludzie z administracji.
Boli mnie glowa i chyba tez sie zdrzemne z Klaudia.Najpierw musze odkleic co przykleilam zeby dostac sie do pokoju.Teraz bede musiala kupic kolejna tasme bo mi nie starczy na drugi raz,bo pewnie juz nikt dzis nie przyjdzie:sorry:Gotuje rosolek:tak::tak:

A wiecie,zawsze mialam @@@@ bardzo obfita przez pierwsze 4 doby ze podpaska i tampon godziny nie wytrzymaly a teraz drugi dzien jak na razie jest normalny ,jak dla mnie to az maly w porownaniu z tym co mialam tyle lat:sorry::sorry::sorry::wściekła/y: mam nadzieje ze to zasluga tabletek anty i jak narazie to jest ich plus:tak::tak::tak:zobaczymy jak dalej dopiero pierwsze opakowanie zjadlam:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry