reklama

Majóweczki 2008

witam sie kawusiowo

szopek nie mam gwarancji niestety a spadł i pekla plyte niewiem czy by mi przyslali nowa a ja juz bym sama zamontowala czy cos :-(chodzi o szczeniaczka uczniaczka ta starsza wersja bez serduszka

reklama
hej dziewczyny

witam sie i ja z kawka.....

u nas wczoraj byly zakupy choinkowe ale jak pochodzilismy z mezem przyjzelismy sie tym zabawka to zalamka...kupilismy Adasiowie parking z WADERA i jest ok.. ale normalnie trzeba wydac za dobra zabawke 130 zl w gore...

dzis u nas sliczna pogoda idziemy na spacer a potem z mezem do kina:-):-)
Wiki- uuuu szkoda ze taki psikus kurcze a jakbys sie z producentem skontaktowala??? ile kosztuje wymiana albo jak??

kwiateczek dla mnie super bomba...

Milego Dnia dziewczyny:tak::tak:

Kamilka no ta plytke by mi juz ktos wymienił ale chodzi o to zeby ja dostac, bo co kupic drugiege a tego wypatroszyc na pluszaka :no:
a jaki parking kupiliscie my chyba mixa zrobimy napewno bedzie te auto z biedronki bo jedno ma i sie super bawi napewno beda jakies narzedzia

acha maly nie mial w nocy goraczki ani dzis wiec jak nic zeby

Dzień dobry!

Wiktoria, przykra sprawa z wypadkiem zabawki :-( Może coś się uda zdziałać?

Kamilka, lubię zabawki z Wadera, są fajne i dobrej jakości. Dzieci lubią duże zabawki a z tej firmy można kupić wielką ciężarówę za przyzwoite pieniądze.

Miłego dnia wszystkim!

Witam! my wczoraj gości mieliśmy i piliśmy wino, nawet faceci:szok:A ja zonk bo tylko 1 wino mieliśmy i A. gnał do sklepu:zawstydzona/y:

Mamita,dopiero co robilas 42 golabki a dzis kotlety znow smazysz? ;-)
Imprezujacym dzis wieczorem zycze dobrej zabawy i bez bolu glowy jutro ;-)
No tyle wyszło. A kotlety z serem jeszcze zrobiłam bo same gołągki na stole ...;-)
Sernik prawie cała blacha poszła. Ale naprawde dobry:-)
witam sie kawusiowo

szopek nie mam gwarancji niestety a spadł i pekla plyte niewiem czy by mi przyslali nowa a ja juz bym sama zamontowala czy cos :-(chodzi o szczeniaczka uczniaczka ta starsza wersja bez serduszka

Kurcze ale lipa bo zabawka nie tania:no:

Witam
ale jestem slaba:sorry:cos mi wczoraj bylo,normalnie srednio sie ubawilam ale nie bylo zle;-)
Kondzio dzis chory.katar z nosa leci i ma lekka chrypke:no:zauwazylam ze zabek idzie,dolna trojka wiec to wszystko chyba od tego jednak:sorry:
Wiki ja nie bardzo wiem o jakiej zabawce mowa:baffled:dzis mam slabsze kojazenie jeszcze:sorry:

witam kochane,

Chcialam przeprosic,ze tak sie unioslam po poscie Dotkass, chyba hormony zabuzowaly,a teraz mi glupio...
No i chcialam tez zawiadomic,ze w piatek 27.11 urodzil sie Oliver Christian,porod naturalny,dzis juz jestesmy w domku. Mam nadzieje,ze sie nie pogniewacie,jak tu wstawie fotke.
Pozdrawiam

Załączniki

• DSC_1799.jpg
    DSC_1799.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 74
Gloria, myślę, że nikt się nie gniewa i nie próbuj stąd uciekać! no!

A teraz najważniejsze: GRATULACJE!!!!! Pięknie wyglądacie!!! Łzy mi się w oczach zakręciły, szczerze.....
Śliczne masz dzieci!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry