Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
moj pojechał ....
.ALe u nas otwieraja sie drzwi i bez tego niewiem co komu przeszkadza przeciez wozki stoja itd... a jak cos sie kumus stanie zginie czy cos to bedzie dym 
:-(
, Amela spała, ja siedziałam przy kompie i nagle coś zaczęło mi strzelac i poszło....komp cały, ale na domiar złego bateria mi siadła
...załamałam się, bo ja bez kompa jak bez ręki, a na stacjonarnym R nie lubię, klawiatura mnie wkurza i wogóle, więc mój kochany mąż zlitował się nade mnąi pojechał kupi kabel, a wrócił z kablem i nowiuteńkim latopikiem, normalnie nie posiadam się ze szczęścia :-):-):-)
pamietam jeszcze ile było cudowania bo mamy obydwoje limit na kartach to ja troche z bankomatu M tez ile mogł do tego jeszcze karta doplacalismy bo na szczescie sa dwa limity na platnosc i na gotowke w bankomacie ale wrocilismy z laptopem do domu. 
Udanej imprezy zycze
ja tez wychodze.juz czekam na fryzjera i potem hulaj dusza...
jak szarancza sie rozmnazaly co mnie wtedy cieszylo.potem samica wlazla za szafe i nie moglismy jej znalezc,okazalo sie ze balkon byl otwarty i chyba uciekla.plakalam tydz
bo to byla ostatnia siwnka,wszystkie byly wydane
dzis w nocy tez musialam wziac go do siebie bo stekal,co chwiula sie budzil
ze mna tez zucal sie co chwila,nie mogl sie ulozyc.o 3rano dalam mu nurofen i powoli jakos zasnal ale dalej sie zucal a ja nie mnoglam spac bo balam sie ze spasdnie
i co kilka dni takie noce.Rano zrobil kupe ale kilka suchych bobkow.nie je nic takiego zeby miec zatwardzenie
juz nie wiem sama
po takiej nocce...
chlopaki wyszly
Jeszcze mam kotlety do smażenia ale mam mało oleju i poczekam na A. DziekujemyMamita buziaki dla Zuzki na 1.5 roczku:-)