Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tez czasem zrobie byka bo widze ale nie zawsze mam czas poprawic,czasem z lenistwa
Od kiedy tu jestem,malo czytam,pisze to skala bledow jest straszna,czasem nad prostym wyrazem sie zastanawiam
ale teraz jak z Wami pisze chyba sie troche poprawilo

:-)a okna mam juz cale zaparowane.
mniejsza w to i tak mi juz to nie potrzebne dobrze ze w pracy mam cyferki ;-)
Swoje posty zawsze przeczytam jeszcze raz, czasem nawet by poprawić trochę stylistykę
Ale spoko, nie jest najgorzej z tymi bykami. Zauważyłam tylko, że sporo z Was ma problem z odmianą rzeczowników przez przypadki np. zamiast "życzę mamusiom" to "życzę mamusią".:-);-)
ha ha ha Ja tez czytam zawsze swoje posty zanim je puszczę w obieg, bo sama nie lubie czytać postów bez ładu i składu, gdy się muszę zastanawiać, co autorka miała na myśli.

Linka podawałam wcześniejMamita czaekamy na link zgadzam się z Olą bardziej ufa się aktywnemu rodzicowi który informuje jak naprawde z dnia na dzień jest z dzieckiem i udziela sie na forum . Trzymam kciuki
Szukalam choinki na allegro ,trochę pózno ale chyba by jeszcze doszła Taka co mi się podoba to prawie 200zł:-( Choć za 100 już można ciekawe kupić Ale znając P. to będziemy zwlekać bo nie wiadomo kiedy kasa za zlecenie przyjdzie (ma teraz ) Skończy się na tym że kupimy jakieś nic szczególnego(za dużą kasę) u nas albo znów wytniemy żywą
Ale mam problemy
Zuza wstała idziemy na obiad

witam
mamita czy na te konto mozna tez 1% podatku? ja jestem wogole nie w temacie jesli chodzi o te sprawy, nie jestem w stanie pomoc finansowo ale jesli mozna przekazac ten jeden procent to przekonam kogo tylko bede mogła
A zdjecie juz dodali
Ale do apelu wkleiłam inne i chyba tam tez zmienimy

mam nadzieje ze dom jutro bedzie stal
strach spac
Kondzio jeszcze przed chwila sie obudzil z takim placzem
zaczal kaszlec,dusic sie
kurcze a to chyba nasza wina bo wieczorem byl taki padniety i nie chcial antybiotyku wziac
skakalismy kolo niego az w koncu dalismy mu na sile
i ot ten placz
tak sie zucal,nie chcial,placz byl ze szok ze az mu sie przysnilo

ale ja sama tez staram sie przeczytac zanim wysle i popoprawiac ale nie zawsze mi sie chce

a dzisiaj lipa bo kaszle bardzo chyba nalykal sie za duzo powietrza 
bo wyszlismy na sanki i nie chcial usiasc i tak sie ubeczal ze nie mialam do niego sil
ale jak przeszedl mu szal to usiadl i grzecznie jechal

zdjecia wkleje jak bede miala pelny ubior bo brakuje mi lancuszkow