iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Kuuuuuuuuuuu...... pekla rura i nie mamy wody w calym budynku

beczkowozu tez nie postawia bo by woda w nim zamarzla

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

mi jak sie cos psuje to tez w weekendi nikt nie przyjdzie

Wszystkiego najlepszego dla Mai z okazji 3 urodzinek :-)
![]()
w ogole zly ten tydz jakis
MAm nadzieję, że szybko to naprawią.

Rano było -12 stopni mrozu więc szef dał im wolne i jutro też. Przy tej okazji troche go wykorzystałam i pojechalismy po prezenty. W sumie nie żałuje teraz ze tak późno je kupilismy bo są juz wyprzedaże
Kupiłam mlodym czołgi interaktywne za 24.99(przecenione z 59.99) i sweterki za 24.99(przecenione z 49.99):-):-):-)Zuzi kupiłam fajne spodnie ocieplane ogrodniczki, body, piżamkę. Siostrzenicy tez ubranka(spiochy, body, itp.)Miałam dołożyc sie na mate fisher price ale siorka dzwoniła że mała jej wyrosła ze wszystkiego więc ma ubranka.
Mam nadzieję że w swieta coś am naskrobie bo prowadze pamietnik Zuzi więc jest co opisać od początku z datami

Keyko brak slowco za koles.....jak mozna byc tak nieodpowiedzialnym i chyba tepym czlowiekiem
napewno wiecie ze Brzydula sie konczyale czy wiecie ze szef brzyduli w zyciu prywatnym mieszka z serialowa Paulina??i maja coreczke
wlasnie sie dowiedzialam
![]()

. Jedna awaria i średniowiecze, osiołkiem do studni trzeba pomykać i jeszcze krę zrombać. A to XXI w.
Blog to dobry pomysł.Ja założyłam na Smykach jak Miku się urodził,to bardzo proste. Chwila roboty. Założyłam i nie prowadzę ale mam( idę z duchem czasu ;-)
)