• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Ja juz swoja wypilam:-(:-( i wiecej nie mam bo wlasnie mi sie skonczyla a dzis prawdopodobnie bnie bede wychodzila na dwor wiec moze maz mi kupi wracajac z pracy:tak::tak:
ogladam DDTvn i normalnie zal mi ze sie Brzdula konczy nie wiem czy sie wczagne w ta Majke ale zobacze chociaz ze 2 odcinki...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja jestem ale z herbatka ;-) wode nam wlaczyli dopiero wczoraj wieczorem.Nic nie zrobilam przez weekend przez to,a teraz z praniem zostane na swieta.
Dziewczynki juz w sumie nie kaszla,troche Klaudia pokasluje.Jutro kontrol i zobaczymy.Przyszla tez wielka paczka z kuchni co kupilam dla nich :-) A bluzki nadal nie ma...mialam zalozyc w swieta ja.Zaraz bede wydzwaniala po pocztach.

kwiateczek- nie znam albo nie kojarze tej dziewczyny

Iwonka a wlasnie mialam pytac ciekawe czy ci ta wofde wlaczyli teraz masz pewnie duzo do nadrobienia:tak::tak:

a mnie zaraz nudy zjedza nie mam co robic za male mieszkanie zeby je ciagle sprzatac wiec siedze sama i sie nudze Adas spi bo przed spaniem uderzyl w stol zebami i placzu bylo troche przecial warge moze nic mu nie bedzie:confused2::confused2:
ja robie sobie herbatke..

wogole to brzuch mnie pobolewa i albo sie zbliza @@@ albo przeziebilam sie:crazy::crazy:

Witam się i ja z kawką - dopiero teraz piję, bo musiałyśmy iść do sklepu po mleko.

Kwiateczek, ja kojarzę tą dziewczynę głównie z roli w Sin City. Kto by przypuszczał, że tak młode osoby mogą umierać na zawał :szok:

Iwonka, dobrze, że już macie tą wodę. Bez niej to jak bez ręki, zresztą bez prądu też.

Kamilka, przyjedź do mnie, u mnie sprzątania że hoho, nie nudziłoby Ci się :-D A z Kielc do Krakowa niedaleko :happy:

Ja wczoraj ubrałam choinkę. Troszkę za duża była i musiałam przygiąć czubek pod sufitem. Niestety szpic się już nie zmieścił. A stoi na takim dodatkowym blacie kuchennym, tak że jest bezpieczna :sorry:

Witam
ale jestem padnieta,glowa mnie boli.Konrad plakal 3 godz:no:nie wiem co mu.zaczal jak wracalismy z miasta i tak plakal......usnal na 5 min i sie obudzil z placzem.na rekach caly czas:baffled:teraz sie przespal ok godz,wlasnie wstal i zjadl troche zupki.ostatnie co jadl to rano kaszka o 8ej:no:ma plamki na buzi,czerwone i sie blyszcza,suche.Posmarowalam mu mascia:sorry:nie mam pojecia co mu bylo.wpadl w amok placzu:no:teraz juz jhest normalny a ja wykonczona:sorry:poza tym zimno:no:normalnie jak nie Anglia:sorry:
Iwonka jak dziecwczyny zareagowaly na kuchnie:-)

Migotka jest na cos to ogolnie wiemy ale lekarz powedzial ze raczej nie na mleko bo by mial wczesniej i na calym ciele.mysle ze to czekolada:baffled:niektorych slodyczy nie toleruje.kupilam mu ten kalendarz z czekoladkami i chyba te.wczesniej nie jadl bo byl chory a dzis zjadl:sorry:

reklama
witam, wlasnie obejrzalam ostatni odcinek brzyduli calkiem fajny ale jak dla mnie za krotki i moglo by byc pokazane wiecej rzeczy :-p

kwiateczek biedny kondzio zdrowka zycze :tak:

keyko ja jak jestem sama w domu to z regoly do pozna siedze na necie, moze napij sie cieplego czegos i sprobuj odpoczac wyciszyc sie i pewnie usniesz

panna migotka u nas jak przywiezlismy choinke i postawilismy ja na ziemi to czubek sie o sufit zaginal :eek: M i tak obciol troche, ale mamy zywa od podlogi do samego sufitu. Ładna ale szkoda ze bombki wisza gdzies od okolo połtora metra w gore dopiero :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry