• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Witam

Ja dziś też miałam fatalną noc bo poszłam spać o 2 i za chwilę Ania obudziła się z płaczem. Nawet smoczek nie pomagał i dopiero jak ją wzięłam do siebie to słodko zasnęła:eek:. Rano wstałam cała obolała od spania na jednym boku :wściekła/y:

Kwiateczku angielska służba zdrowia to jakiś koszmar.Oglądałam kiedyś film angielski o alergikach, pokazywali między innymi kilkumiesięczne dziecko całe czerwone w strupach od silnego świądu i tylko pediatra je oglądał bo alergologa nie mieli ani dermatologa :szok::szok::szok::confused2::confused2:
Przyjeżdżaj z Kondziem jak najszybciej i idź z nim do porządnego lekarza.

Migotka może kupcie jakieś 2 małe torciki?? Muffiny ze świeczkami to też dobry pomysł :tak:

reklama
Iwonka pytalam sie babki z dolu gdzie moge sie udac prywatnie do pediatry i do alergologa.z nerwow zapomnialam jak nazwac alergologa i tlumacze jej z innej strony i pytam sie jej jak nazywa sie ten lekarz a ona ze wie o kogo chodzi ale nie wie jak sie nazywa:szok::no:oni tu maja bardzo duzy problem z nazwaniem rzeczy lub osob:no:powiedziala ze zapyta mamy i da mi znac(jak sie nazywa lekarz-alergolog i jak sie umowic pdo pediatry prywatnie)ona jest dobrze po 30ce:baffled:ma kilkuletniego chlopca.jeslii sama nie wie jak dostac sie prywatnie to ...masz odp.nie korzystaja tylko panstwowo chodza:no:powiedziala ze jest napewno mozliwosc ale zapyta mamy:baffled:rozmawialam juz G i pojedziemy w styczniu jak sie pogoda polepszy bo jak narazie to sa problemy z wylotami.Kondzio ma lekka temperature.rano 37,nie dawno 38.dalam mu nurofen.spadla mu teraz.marudny byl.nosilam go godz.po takiej nocce spal godz:baffled:
Szukalam jeszcze w Londynie ale nie bardzo mi to wyglada:baffled:

Ostatnia edycja:
ale pusto,wszystkie ejstescie zajete a ja nie mam co robic:baffled:Kondzio wlasnie usnal.Mam nadzieje ze bedzie dzis spal dobrze:sorry:wyszly mu ostatnio 3 zeby wiec to tez pogarsza cala sytuacje:no:ciekawa jestem co bedzie jak juz wszystkie wyjda,uspokoi sie czy dalej tak bedzie:baffled:
a ja dzis mialam x-mas party w pracy.G nietety przyjedzie moze o 23 ej wiec przepadlo:baffled:odstresowalabym sie troche na kreglach:sorry:ale coz..
swieta tez sie ni9e zapowiaaja:no:koniec roku piekny:baffled:

kwiateczek współczuje. Dziwne że nie ma prywatnych wizyt. W Polsce większość jest prywatnie. Np na takim pipidówie jak u mnie nie ma rehabilitantki Z NFZ. Tylko wszystko prywatnie. W Polsce jest tak że jak nie masz kasy to nie masz zdrowia:wściekła/y:
Kurcze od nas z okolicy wielu lekarzy pojechało do pracy do Anglii i Szwecji. Na pewno dorabiaja prywatnymi wizytami ale pewnie nieoficjalnie:sorry:

Odmroziłam mielone i miałam klopsy robic ale jakoś mi sie nie chce:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam.Nie wiem czy bede miala jeszcze czas zajrzec,bo ostatnie porzadeczki robie choc i tak tego nie widac przy moich dwoch szkrabkach :biggrin2:Wiec chcialam zlozyc zyczenia
b1.gif

Aby wszyscy z Was znaleźli swoje

miejsce przy stole wigilijnym,
by spełniły się Wasze najskrytsze
marzenia, aby każdy kolejny
dzień był jeszcze lepszy,
bądźmy dla siebie bardziej
serdeczni, patrzmy na
to co dobre a nie na to
co nasz dzieli.
Wszystkiego najlepszego
na święta i Nowy Rok.

merry.gif

Tego zyczy wam iwonka2006 wraz z dziecmi i mezem :biggrin2:
yvql54f4.png

Ostatnia edycja:
Boże Narodzenie wkrótce, więc życzę Wam szczerze
Ciepłych chwil w rodzinie w Wigilijną Wieczerzę
Wszystko w złocie, zieleni, czerwieni
Niech Nowy Rok będzie pełen nadziei
By spełniło się choć jedno z Waszych marzeń
Dużo szczęścia i niezapomnianych wrażeń!

zyczy Kamilka Adas Kuba:-):-)

W naszych sercach radość tryśnie
kiedy w wieczór Wigilijny pierwsza
gwiazdka znów zabłyśnie. Pod
żywą choinką prezenty będą czekać,
a na zielonych gałązkach lampki
pięknie błyskać. A kiedy stół
świąteczny od pyszności się ugnie,
opłatkiem się dzielić zaczniemy i
wszyscy razem w ogromnej radości
kolędy śpiewać będziemy.
Wesloych Swiat zycza Kwiateczek z rodzina:-)
swieta1.gif

Witam! Jestem w połowie smażenia ryb i gaz mi się skończył:wściekła/y:Uroki mieszkania na wsi:wściekła/y:

Żeby karp był doskonały i pierogi smakowały,
Dużo szczęścia i radości,
w tym dniu samych pomyślności.
Prezentów i humoru dobrego,
Wszystkiego najlepszego:-)

reklama
Hej,

Jutro pewnie już nie zajżę, więfc chciałam złożyć Wam życzenia świąteczne:tak: Nie umiem ładnie sama czegoś wymyslić więc z neta ściągnięte ale jak najbardziej szczere:tak:

Przyszedł grudzień,przyszły święta
A ja o Was wciąż pamiętam
więc przesyłam Wam życzenia
niech się spełnią Wasze marzenia
powodzenia,pomyślności
i najlepiej trzezwych gości
niech kolędy wyśpiewują
przy tym bardzo nie fałszują
zdrowia w te świąteczne dni
i miłości życzymy my

Zuzia i dziubek:-)

Nowe wątki