mm81
Majowe mamy'08
Witam
Ja dziś też miałam fatalną noc bo poszłam spać o 2 i za chwilę Ania obudziła się z płaczem. Nawet smoczek nie pomagał i dopiero jak ją wzięłam do siebie to słodko zasnęła
. Rano wstałam cała obolała od spania na jednym boku 
Kwiateczku angielska służba zdrowia to jakiś koszmar.Oglądałam kiedyś film angielski o alergikach, pokazywali między innymi kilkumiesięczne dziecko całe czerwone w strupach od silnego świądu i tylko pediatra je oglądał bo alergologa nie mieli ani dermatologa

Przyjeżdżaj z Kondziem jak najszybciej i idź z nim do porządnego lekarza.
Migotka może kupcie jakieś 2 małe torciki?? Muffiny ze świeczkami to też dobry pomysł
Ja dziś też miałam fatalną noc bo poszłam spać o 2 i za chwilę Ania obudziła się z płaczem. Nawet smoczek nie pomagał i dopiero jak ją wzięłam do siebie to słodko zasnęła
. Rano wstałam cała obolała od spania na jednym boku 
Kwiateczku angielska służba zdrowia to jakiś koszmar.Oglądałam kiedyś film angielski o alergikach, pokazywali między innymi kilkumiesięczne dziecko całe czerwone w strupach od silnego świądu i tylko pediatra je oglądał bo alergologa nie mieli ani dermatologa

Przyjeżdżaj z Kondziem jak najszybciej i idź z nim do porządnego lekarza.
Migotka może kupcie jakieś 2 małe torciki?? Muffiny ze świeczkami to też dobry pomysł

oni tu maja bardzo duzy problem z nazwaniem rzeczy lub osob
ma kilkuletniego chlopca.jeslii sama nie wie jak dostac sie prywatnie to ...masz odp.nie korzystaja tylko panstwowo chodza
wyszly mu ostatnio 3 zeby wiec to tez pogarsza cala sytuacje
Wiec chcialam zlozyc zyczenia