• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Dobry wieczór.
Drogie moje majóweczki. Ostatnio nie zaglądam do Was ale pamiętam, że tu jesteście i dlatego zjawiłam się na chwilkę.

_______________./\.
____________ __>_<_
_____________Ѽ.\/ Ѽ
___________;->( ɕѼ Ҩ .
___________@.♥ '(█) ♥ *$
________Ѽ "( ()♥t (Ѽ)o*♥*
_______(█),-♥.-Ѽ _Q@,0 ɕ(█)
____________>o*oѼ @.<
_________o`-.♥.-@""-Q '♥~@'
______♥.'`Ѽ ♥ *Ѽ ɕҨ ‘♥ @`-.)
____Ѽ o (█). @* '-@Ѽ ’Q.*(█)’Ѽ
__________Ѽ -♥-'Ѽ ♥._ Ѽ
_______@.♥ '*Q ♥ *(█), @.♥ '*
___.♥' @ _ ɕ♥ _.-'~♥-. @ ´(♥)`-*.o
__.(█)* ♥ ..-' (Ѽ) o *.(Ѽ) 0 *(█)`)
_________(Ѽ ) '-._♥__(Ѽ)@
____;--♥' ♥Ҩ 0‘(Ѽ) Q o *♥ * Ѽ ♥
___ * (Ѽ)._♥__* .Q.~ ♥- ♥Ҩ. 0 () Q ♥*'.
_(█)* ♥ *‘ o * ♥ _(█)Q~ ♥Ҩ __Ѽ♥__(█)
_____________▓▓▓▓▓___________
__________▓▓▓▓▓▓▓▓▓__
. . . . WESOŁYCH ŚWIĄT .! ;)

Pozdrawiam Wam serdecznie.

reklama
Witam wieczornie.
Dziubek chybakazda z nas posciagala zyczenia bo brak czasu na twory:sorry:
a ja dzis troche zrobilam.G przyjechal ok 18ej wiec cosik mi sie udalo upichcic.ja pewnie zajze bo przy Kondziu nic nie zrobie.Moze uda nam sie spedzic Wigilie razem:tak:niestety kosztem tego ze na 4 rano musi isc do pracy ale nie dluzej nioz do 11 wiec po ok 13 bedzie w domu:)ale fajnie bo wygladalo juz nie ciekawie:sorry:

Chyba moge podziekowac za zyczenia kobiety:-)

Dziękuję kobietki za życzenia i również :
Życzę wam udanych, wesołych Świąt,
- co by Wam pociechy obrusu nie ściągnęły na Wigilii
- żeby dzieciaczki ucieszyły się z prezentów
- żebyście jutro nie były wymęczone jak koń po westernie, tylko lajcik wigilijny
- choinki się całe ostały
- faceci nam usługiwali
- nie było na tyle nudno , żeby po raz kolejny oglądać Kevina. Kevinom mówimy stanowcze nie.

mamita, gaz z butli i jego " starczalność" podlega pod prawo murphiego. Zawsze się kończy podczas przygotowań do jakiegoś ważnego dnia.
U nas to standard- Wielkanoc, Bożenarodzenie , imieniny/urodziny. Dziwne , ze nie kończy się raz na Wigilię , dwa na Sylwestra. Dziwota nie z tej ziemi;-).

A u nas? Nikt zdrowy, wszyscy na antybiotykach. Zdrowia życzycie? Nie dziękuję, nie dziękuję.

Wesołych Świat raz jeszcze.

Ostatnia edycja:
Majóweczki drogie z okazji świąt życzę Wam byście miały czas na odpoczynek i chwilkę by przy naszych kochanych szkrabach pocieszyć się świętami, niech Święty Mikołaj, Gwiazdor, Dzieciątko, Aniołek przyniosą Wam spokój, zdrówko i uśmiech. Niech magia świąt da nam siłę na walkę z szarą codziennością:-):-):-):-)

ChomikImage.aspx

WIitam widze że już jesteście zabiegane w kuchni i pewnie nie macie czasu dla siebie ja czekam na M i wyruszamy tak więc chciała bym wam życzyć dużo zdrowia, bo wiem jakie to ważne. Życze wam również dużo spokoju nie tylko w świeta ale w te zwykłe dni również, abyście czuły sie kochane docenione oraz miały wsparcie w swoich życiowych partnerach.

Kochane, ja też chciałabym złożyć Wam życzenia. Spokojnych, pełnych miłości i uśmiechu Świąt, dużo odpoczynku i wytchnienia od codzienności :)
Zdrówka i trochę śniegu.
Aurelia z rodzinką.

Idą święta, idą święta,
Każda buzia uśmiechnięta.
Z nieba biały śnieżek leci,
Już dzieciątko spieszy się do dzieci
Jest mroźna, świąteczna noc,
Pod choinką prezentów moc.
Teraz opłatkiem się podzielimy.
Wszyscy święta bardzo lubimy!

życzy Sylwia z rodzinką
też nie mam sily wymyślać wiec gotowy ale jak najbardziej o was nie mogłam zapomnieć

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry