• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Hej,
a my zamiast u rodziny to w domku siedzimy. Zuzia wczoraj gorączkę miała więc z wigilii wróciliśmy o 19.30. Dzisiaj rano powtórka z rozrywki tak więc nigdzie się nie wybieramy. Mam nadzieję że u Was święta mijaja spokojnie. :tak:papatki:-)

reklama
Witam.
Dziubek zdrówka dla Zuzi. I dla Szopków też.
U nas Natalka ma katar, Ania pokasłuje ale jakoś się trzymają :sorry::eek:. Mnie znowu gardło boli, przestaje i nawraca i tak w koło.
Ja jestem przejedzona po Wigilii.
Dziewczyny zadowolone z prezentów, zresztą reszta domowników także.

Poza tym pogoda raczej wielkanocna. Cieplutko. Ale siedzimy w domu ze względu na te katary.

Życzę miłego dnia.

Witajcie.
My wczoraj byliśmy na wigilii u mojej mamy. Dziś rodzice z teściową przyjechali na chwilę do nas, a wieczorem jedziemy do mojej babci.
Zdrówka życzę wszystkim :tak:
Aaaa, Szopek, tego Kevina to chyba wykrakałaś :-D Dziś też jest Kevin :confused2::laugh2:

Witam
U nas minelo grzecznie:sorry:Kondzio troche ciagnal obrus ale nawet udalo nam sie zjesc.Dzis za to jest jakis oslabiony:baffled:marudzi
Zdrowka zycze Wam wszystkim:tak:nie chrowac.
My wczoraj zajzelismy na chwile do sasiadow,wlaczyli pol-sat a tam wlasnie Kevin.zaczelam sie smiac a oni pytaja sie co smiesznego jest....a ja nic:-D:-D:-D Popatrzyli :-D:-D:-D:-D

Dzis idziemy do kolezanki mojej:tak:

Witam
Miki już śpi, a my odpoczywamy, męczące te Święta. Dziś byliśmy u teściów, jutro jedziemy do moich rodziców. Jak fajnie, że nie muszę w garach siedzieć!

Zdrówka dla chorowitków, dużo zdrówka.:tak:

Witam! Cisza tutaj... Właśnie pomyłam kolejny raz naczynia bo goście odjechali. Był Brat z Dziećmi(my wczoraj u nich). Jeszcze chyba przyjedzie Chrzestna ZUzi.
Ale chociaż trochę jedzenia poszło bo już myślałam że znwu zostanie:zawstydzona/y:Zuza zasnęła o 17:szok:Późno ale już beczała aka zmarnowana była. A we wigilie nie spała w ogóle w dzień ale nie była marudna;-)

Mamita ja to Kondzia uspilam na sile ale po nie calej godz sie obudzil,uspilam go jeszcze to na kolacje budzilismy go na sile,wcale nie chcial wstac:no:dzis tez spal nie cala godz ale juz nie moglam go uspic bo przelal wszytko i musialam go przebrac:baffled:
Ja dzis caly dzien sama:baffled:G wlasnie wrocil:sorry:

Witam widze że jeszcze pewnie świetujecie u nas świeta spokojne ;-)My wczoraj do domku wrocilismy i odpoczywamy :-D dzis niedziela a ja pralke nastawilam nie wytrzymalam normalnie tyle prania skad to:eek:

mamita to widac dobrze ze sie tak zaopatrzylas na swieta :-p

kwiateczek a G w swieta pracowal ?

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tez witam
Wiki pracowal.Mial wolny 1szy Dzien Swiat.Dzis tewz w prcy.praktycznie sama jestesm.Dzis dzwonil ze moze o 3-4 bedzie:sorry:wczoraj ludzie do pracy ni poprzychodzili,nie mial kto robic:no:wrocil wieczorem:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry