Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
My dzisiaj na hipoterapię jeszcze. 

Od razu wrzucam do pieca

Tak to nasza kochana Polska.
teraz moja kolej wyjscia.trzeba sobie radzic
ciekawe tylko czy bedzie z kim isc
oczywiscie tylko pod zegar
Migotko ja rok temu miałam taką samą sytuację z kontem. Karta była już trochę zużyta i niby się nie łączyło z bankiem i tylko raz się udało transakcję zrealizować. Potem jak weszłam na konto mbanku to okazało się, ze mi tą kwotęściągnięto 2razy, tzn ona sobie wisiała w blokadach jakiś tydzień dopóki jej nie zaksięgowano. Ale zaksięgowano 1 wpłatę więc nie było problemu. Dzwoniłam do mbanku i właśnie kazali mi czekać do zaksięgowania a później ewentualna reklamacja. Sytuacja wyjaśniła się pozytywnie więc reklamacji nie było. A ja wymieniłam sobie kartę i teraz nie mam problemów.Ja od rana wydzwaniam, bo kupowałam przed świętami w sklepie 2 torciki wedlowskie i płaciłam kartą. Dzisiaj patrzę, a mam tą kwotę zdjętą z konta 2 razy (pin wprowadzałam raz). Dzwoniłam do sklepu, a oni na to, że mają tylko jedną wpłatę. Więc musiałam dzwonić do banku i składać reklamację. Teraz czekam. Zobaczymy, ile jeszcze wpadek w mbanku mnie czeka. Jednak w pekao takie rzeczy się nie zdarzały![]()

Dowiedz sie jutro
Wylot 1 go stycz jest i tak i kto by nas zawiozl
15 musze sie odchaczyc
Jutro pojde do lekarza,zobaczymy cy zrobia mi te badania.