• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

kwiateczek szkoda ze tak ciagle sama i sama i jeszcze tak daleko od wszystkich.
:-(:-( wspolczuje ja mieszkalam 100 pare km od wszystkich a sie przyzwyczaic nie mogłam a co dopiero tak daleko jak TY

reklama
Wiki ja sie przyzwyczailam juz.Teraz jest z nami Kondzik wiec jest inaczej ale jak G poszedl do pracy to tak dziwnie:baffled:wolalabym byc w domu.W sumie ja moglam jechac bo nie pracuje ale on sam by byl wtedy:no:

Hej :)

U mnie w sumie było miło i rodzinnie. Kolacje zjedliśmy u NAs w domu a potem pojechalismy na 2 godzinki do teściowej. W 2 dzień świąt byłam w kościółku z Klaudią i była mega grzeczna a jak ksiądz powiedział, że ma dla Dzieci cukierki to chiała iść. Po południu pojechaliśmy do Dziadków a wczoraj u NAs byli goście a jak już pojechali do siedzilismy jeszcze w gornie domowników i gralismy w kart - ubaw po pachy był.
Co do prezentów to każdy cos dostał, ale tak symbolicznie. Mi mąż np. kupił łapcie z pluszową głowa małpki. A córci dostała: ciastolinę i farby do malowania rękoma, książeczkę i takie drewniane misie do układania, kaszke i żel do kąpieli, kuchenkę, lalke barbi i słodycze.

kwiateczek
- Szkoda, że ta G. wypadło z tą pracą, zawsze jednak fajniej byłoby spędzić je razem.

Mi się fajnie złożyło, bo ostatni raz przed świętami zeszłam ze zmiany o 8 rano w środę a teraz idę dopiero jutro. Ale za to idę w Sypwestra ale bar będzie otwarty tylko do 14 tak jak i w Wigilię był :)

Witam po swiatecznie:-) Widze ze nie wytrzymalyscie bez BB i w swieta klikalyscie :-)
U nas tez ok,wypoczeci wszyscy,bo nigdzie nie jezdzilismy tylko goscie do nas i mimo tego tak jest lepiej niz latac po kominach.Nie jestem tez jakas przejedzona bo jak to u siebie sie jadlo to nikt nie gderal ze jedz i jedz ,wiec spoko. Wszyscy zdrowi i z prezentow zadowoleni.A kuchnia lux :-) dziewczyny cale dnie sie bawia nia i tym sztucznym jedzonkiem :-)

Chorowitkom zycze zdrowka!

hej dziewczyny

a ja dzis pierwsza:-) pije sobie kawke wiec moze ktoras dolaczy...

u nas Świeta minely szybko raz smutno raz wesolo wiec nie bylo tak zle ale ogolnie bardzo rodzinnie:tak::tak:mam teraz z Adasia ubaw bo u nas zywa szopka jest i teraz ubiera sie w buty i stoi pod drzwiami i krzyczy iha iha to znaczy ze chce isc do konika:-D:-D:-D a kosciol z ta szopka mamy doslawnie za ulica:-):-)

kwiateczek- ja mysle ze jednak byc samemu w swieta to nie jest do przyzwyczajenia:baffled: dobrze ze masz Konradka:tak:

Witam. Wpadłam się przywitać :-) Miłego dnia :-)
Acha zapomniałam zapytac... Czy za takie dni jak teraz święta Bożego Narodzenia to pracodawca płaci normalnie czy są to dni bezpłatne?

Ostatnia edycja:
Witam
Ide po kawusie tez:-p
Iwonka mnie pytasz??Swieta sa placone,stawka normalna plus nadgodziny:tak:od rana juz nadgodziny.Dzis tez jest Bank Holiday.Dlatego ze 2gi dzien Swiat wypadl w sobote.Za to ze sie jest w pracy tez platne jest 1.5 i ma sie dodatkowy dzien urlopu.Bank Holiday powinien byc wolny:baffled;zreszta jak swieta.ale nie wszedzie sa.Dzis nie zamowili ludzi i przyjdzie moze 0o 20-21do domu:angry:zreguly sa to krotkie dni bo sa kosztowne:no:ale ten zaklad to jest masakra.Moj G ma stala pensje wiec jemu bez roznicy ile godz pracuje,najlepiej jak naj mniej co sie zadko zdarza:no:ale dzis bedzie mial dodatkowy dzien urlopu.tyle:no:co z tego jak praktycznie 2 dniowki zrobi:no:

reklama
Hej dziewczynki! Witam poświątecznie :-)

Ja od rana wydzwaniam, bo kupowałam przed świętami w sklepie 2 torciki wedlowskie i płaciłam kartą. Dzisiaj patrzę, a mam tą kwotę zdjętą z konta 2 razy (pin wprowadzałam raz). Dzwoniłam do sklepu, a oni na to, że mają tylko jedną wpłatę. Więc musiałam dzwonić do banku i składać reklamację. Teraz czekam. Zobaczymy, ile jeszcze wpadek w mbanku mnie czeka. Jednak w pekao takie rzeczy się nie zdarzały :baffled:

Kwiateczek, współczuję, że tak sama w święta musiałaś siedzieć :sorry2: Przynajmniej z Kondzikiem, no nie?

U nas święta minęły spokojnie, wczoraj to wręcz się wynudziłam. Obejrzałam bękarty wojny - fajny :-)

A jakie plany macie na Sylwka??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry