• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

reklama
hej Kwiateczek chyba wszyscy sie zajeli gotowaniem albo sprzataniem na swieta
a ja dzis po jimieninach ojca no ale do wesolych nie nalezaly ale zawsze posiedzielismy chociaz razem:-(:-(

Adas dzis byl 20 min na dworzu i wysmarowal wszystkie auta i kurtke :confused2::confused2: no ale zadowolony byl bardzo:tak::tak:

Kamilka ja zakladam do poki nie zostawi na dloniach:tak:nie obchodza mnie ludzie bo jak przemrozi rece to juz nic mu nie pomoze.ja mam przemrozone dlonie i lekki wiatr nawet latem i mam sine:baffled:
zapomnialam pochwalic sie ze kupilismy malemu auto,straz pozarna:sorry:jutro wam pokaze na filmiku:tak:byla za pol ceny:tak:nie moglismy sie z G oprzec.powiedzielismy ze to ostatni:sorry:

Moj maz pojechal zawiesc dziadkow i martwie sie troche bo cos robi sie z biegami a w dodatku zimno i slisko... od tygodnia to wogole widzimy sie z mezem tylko w lozku :-(:-( jakos dziwnie on ma duzo pracy a po pracy ciagle cos do zaltwienia ja sie klade kolo 21 wiec on przychodzi jje i idziemy spac pusto tak jakos:sorry::sorry::sorry:

Witam! U nas mróz -17 stopni. MAsakra.:-(:szok: Miałam w planach wielkie sprzatanie na dzis i znowu nic z tego. Rano A. pojechał po kozaki z teściową. Przewróciła się i pojechali na izbę do szycia. Potem mielismy gości i dopiero o 18 umylam chociaz szafki w kuchni. Potem znowu goście. Jutro jeszcze jedziemy bo mąż bluzę chce kupić. Są fajne nike po 70zł:tak:
Pusto tu dzisiaj faktycznie:szok:
Zapomniałam Wam napisac mamy decyzję o niepełnosprawności Zuzi tym razem na 2 lata.

Mamita to fajnie z jednej strony:sorry:papier wam pomorze:tak:
A ja posiedzialam z kolezanka:tak:wlasnie poszla.wypilysmy po 3 piwka:-p
G jest na party z pracy:baffled:ciekawe jaki przyjedzie:sorry:
U nas zima pelna para,wlasnie przestal padac snieg.jest ze 20cm:tak:jest slicznie.jak tu jestem 5 lat nie bylo takiej zimy:-)

Witam dziewczyny

mamita- ale masz wesolo w domu co chwile ktos zagladal :-):-) no i dobrze ze chociaz macie ten dokument bo wiem jakie to uprzykrzajace cagle sie prosic i badania i wogole zamaecza czlowieka o kazdy kwitek...

u nas ok maz troche skacowany po wczorajszym i dzisiaj dziala mi na nerwy dostal wlasnie torbe z rzeczami na jutro i wygonilam go do tesciowej moze pojdzie po rozum do glowy i niech se zdecyduje z kim chce mieszkac bo ostatnio nic mi nie pomaga dzieckiem sie nie zajmie nic kolo malego nie zrobi tylko mi rozkazuje niech spada na szczaw i skoro u mamusi jest idealnie to go do niej wygonilam:wściekła/y::wściekła/y:

Adas chyba miel przejsciowy kaszelek od kataru bo juz prawie go nie slychac i ladnie spi nos czysty i kaszlu brak... a ja sobie dzisiaj zrobilam pomidorowa i mysle nad drugim zeby Adas tez mogl zjesc:confused2::confused2: zajrze na nasz watek gotowania moze cos sciagne od was:-):-)

hej dziewczyny

aaaaaaaa gdzie was wywialoooooo:sorry::sorry:

od wczoraj pusto pewnie juz gotujecie i sprzatacie fest na Swieta..:tak::tak: u nas wlasciwie gotowe wszystko bo i tak nas w domu nie bedzie tylko u rodziny wiec w domu zotanie tylko salatka jajka wedlina i chlebek na wszelki wypadek jak bysmy zglodnieli ale watpie:tak::tak:

posprzatane juz tez jest wiec siedze i sie nudzeeee myslalam ze z kims pogadam ale lipa pustooo:rofl2::rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry