mamita
Fanka BB :)
Witam! Mam kawusię i jestem w trakcie robienia śniadania;-) U nas -10 stopni
Póki A. w domu to jeździmy i załatwiamy wszystkie sprawy. Wczoraj bylismy po wniosek na turnus rehab. Mają być dopiero po 18 stycznia
Muszę dzisiaj do przychodni podskoczyć żeby mi lekarka zlecenie na posiew moczu i badanie ogórlne dała bo mamy zalecenie od nefrologa żeby raz w m-cu robić;-)
Ola Zuzia właściwie tylko zupy chce jesć. Najbardziej lubi kwaśne. A jak kwas w domu to gotuje wielki gar jak bigos bo u mnie wszyscy się zabijają o tą zupę. Od wczoraj jeszcze zostalo na dziś;-) Zdrówka dla Mikusia
kwiateczek szkoda że nie możesz przylecieć do PL. Bo męczycie sie oboje: i Kondzio i Ty
Zapowiadają na dzisiaj silne śnieżyce...
Póki A. w domu to jeździmy i załatwiamy wszystkie sprawy. Wczoraj bylismy po wniosek na turnus rehab. Mają być dopiero po 18 stycznia
Muszę dzisiaj do przychodni podskoczyć żeby mi lekarka zlecenie na posiew moczu i badanie ogórlne dała bo mamy zalecenie od nefrologa żeby raz w m-cu robić;-)Ola Zuzia właściwie tylko zupy chce jesć. Najbardziej lubi kwaśne. A jak kwas w domu to gotuje wielki gar jak bigos bo u mnie wszyscy się zabijają o tą zupę. Od wczoraj jeszcze zostalo na dziś;-) Zdrówka dla Mikusia
kwiateczek szkoda że nie możesz przylecieć do PL. Bo męczycie sie oboje: i Kondzio i Ty

Zapowiadają na dzisiaj silne śnieżyce...
Ostatnia edycja:
wczoraj zalatwianie spraw a dzis wolne nawet M nie zawozilam do pracy tylko pojechał sam. Nie ma ! odpoczywamy, spacerujemy z synulkiem ;-) oczywiscie mały w domu wagaruje bo ja nie umiem go prowadzac jak mam wolne, szkoda mi
teraz śpi a ja ide wstawic wode na kawcie 

ale jakos nie przeszkadza to bardzo bo jak wspomnialam mieszkanie cieple. W lazience nie ma okna tylko kratka no i na fugach wychodzi czarne. Mi sie wydaje ze jak okna sa zaszczelne to tak sie wlasnie robi. U tesciow moich jest straszna wilgoc nie widac jej bo ciagle z nia walcza jak wylazi ale normalnie czuc w powietrzu, nawet jak torba z ciuchami stoi na ziemi to pozniej taki zapach 

Tylko ciekawe jak jutro rano będzie.