kwiateczek
majowa mama `08
Pola witaj spowrotem:-)daaaaawno cie nie bylo

co u Was slychac?

co u Was slychac?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ale nie na dlugo

ale czosnkiem pachnie wszedzie
mmmmm Kondzio daje czadu w lozeczku juz 40 min,to steka to sie smieje,chyba nie usnie
bo musiałam pobrać Zuzi mocz do badania i zaraz jadę go zawieźć. Wczoraj jeździliśmy od rana z A. rozwożąc apele gdzie się da żeby na znaczkach zaoszczszędzić
Potem hipoterapia i wieczór. Dzisiaj też mamy parę spraw do załatwienia.Witam
Kamilka mi lekarz a wlasciwie dwoch potwierdzilo ze ma AZS ale mial tylko na buzi.Posladek jak drapie to wtedy te krostki wychodza,utrzymuja sie kilka godz i znikaja i tak w kolo.Zobaczymy co nam powiedza lekarze.
Iwonka swierzb to nie jestwiem jak wyglada.zreszta nie bardzo mogl sie tym zarazic
Za 1.5 tyg jedziemy.mam nadzieje ze zdazymy wszsytko zalatwic w 10 dnisprawdze wszystko co sie da.macie jakies propozycje co zrobic???napewno mocz.kal i krew ale cos jeszcze by moze?
ide po kawedzis obudzil sie o 2ej i usnal ok 5ej
![]()

Dzień dobryPola witaj spowrotem:-)daaaaawno cie nie bylo
co u Was slychac?

cześć dziewczyny niewiem czy mnie jeszcze pamietacie ;] ja takwidze że dziś dzień powrotów
myśle że mnie jeszcze przyjmiecie ?
dobrze wspominam ten czas jak leżalam z wielkim brzuchem i klikałam z wami :-)
super że jesteście tu wszystkie :-)pozdrawiam

raz ze zalezy nam na czasie a dwa;to duze zamieszanie sciaganie z ubezpieczenia stad itd...moj lekarz tylko nas na ubez przyjmowal
"powiedzial ze Anglia zaplaci.....sam chcial bo my chcielismy zaplacic
moze na przyszly
a my mamy lot w niedziele.zalamie sie
nie wiem co z tymi lotami co sa teraz odwolane,napewno pierwsze w kolejce beda
boshhhh po co sprzedaja bilety jak lotnisko zamkniete
a przecież jeszcze nie jest tak żle
może niedlugoPola powodzenia w zafasolkowaniu:-) Jesi chodzi o roznice to powiem ci że załuje ze Klaudia nie urodziła sie o pól roku wczesniej rocznikowo patrzac bo tak to by we wrzesniu juz mogła isc do przedszkola a ja do pracy a tak to czeka mnie dalej siedzenie w domu.Innej opcji nie ma.Także jak masz robić rodzeństwo to rób je juz!Zeby w tym roku jeszcze urodzić ;-)Zreszta ty i tak pracujesz to Ci rybka :-)U mnie byla roznica 2,7 .