Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Pola Ty masz własną działalność?
. Uprawnienia będę mieć około kwietnia i chciałabym wtedy uruchomić biuro rachunkowe, ale co z tego wyjdzie...Proszę przyjmij ode mnie spóźnione życzenia urodzinowe... dużo zdrówka, szczęścia i spełnienia marzeń!!!Dziękuję Wam kochane za życzenia![]()

). Ostatnio powiedział (oczywiście z małymi przerwami) "tatuś... przysiedł... domciu".Migotka odemnie również przyjmij najserdeczniejsze choć spóźnione życzenia.:-):-)

.
Kupiłam wreszcie pudło do zabawek za 19,99:-)Pytam bo chodziło mi o to do kiedy firmy mogą przekazać 1% podatku na Fundację bo nie wiem czy ma sens jeszcze wysyłać apele do firm.Dzień dobry
Mamita nie mam włąsnej działalności. jestem główną księgową w firmie budżetowej. Uprawnienia będę mieć około kwietnia i chciałabym wtedy uruchomić biuro rachunkowe, ale co z tego wyjdzie...

25 słów to chyba bardzo dużoBadanie u logopedy polegało na pokazywaniu Ani różnych zwierzątek i logopeda prosiła o wskazanie np misia albo pytała jaki odgłos wydaje owieczka. Jednak głównie wypytywała o to jak Ania je, pije, czy jak śpi to ma usta zamknięte, czy ma wtedy język przyklejony do podniebienia.
Kazała ćwiczyć język, żeby nie wciskała go między zęby podczas mówienia, zaleciła smarować podniebienie nutellą albo miodem,żeby Ania jak najczęściej ćwiczyła takie górne ustawienie języka.
To już była nasza druga wizyta u logopedy. Logopeda z pierwszej wizyty wydaje mi się bardziej fachowa, wypytywała o dużo więcej rzeczy i więcej zaleceń mi dała więc do niej będziemy chodzić.
Mamy chodzić do logopedy ponieważ Ania miała osłabione napięcie mięśniowe i podobno takie dzieci trochę później zaczynają mówić.
Jak na razie Ania zna 25 słów.