pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
czyli nie "uwsteczniam" swojego dziecka. Koleżanki mi nagadały, że jest za duży na butlę.Pola ja daję,z własnej wygody.Każdy inny posiłek je samodzielnie łyżeczką
:-) i nie muszę jej karmić,zreszta nawet ona nie pozwla ,ale kaszke daję z butli,bo ją odkładam do łożeczka i ona po wypiciu często zasypia.No i też gdy ona pije z butli to wtedy mogę jej przemycic leki kiedy jest taka potrzeba.Daję jej 2 razy dziennie butle,na śniadanie i na kolacje.
Dziękuję Iwonka za odpowiedź.
Szymon je z butelki na noc mleko z kleikiem, bo trochę przysypia, a przynajmniej się wycisza. Tak jak Ty podaję mu tez czasem leki w mleku.
Jednak rano od dłuższego czasu jadł łyżeczką, a od dwóch dni nie chce kaszy i nie wiem, czy to smak mu nie pasuje czy ta łyżeczka, bo teściowa, jak teściowa uparta i niereformowalna.
Każdy inny posiłek je samodzielnie łyżeczką
:-) i nie muszę jej karmić,zreszta nawet ona nie pozwla ,ale kaszke daję z butli,bo ją odkładam do łożeczka i ona po wypiciu często zasypia.No i też gdy ona pije z butli to wtedy mogę jej przemycic leki kiedy jest taka potrzeba.Daję jej 2 razy dziennie butle,na śniadanie i na kolacje.

w zlobku zabieralam ale teraz jak w szatni stoimy to go tak pilnuje ze malo czym da sie przekupic bo wie ze jak sie da wykolowac to do 15 nie bedzie go widzial
Majka zrobiła się wybitnie smoczkowa
życzonka bo jakoś mało się ostatnio wyrabiam ale z całego serca dużo szczęścia 
Odrazu się budzi, więc śpi całą noc ze smoczkiem. Poczekam aż piątki wyjda do końca