Witam.
Moja panna się już wyspała

i siedzi mi teraz na kolanach. Ehh. Wstała dzisiaj o 10tej i teraz mam problemy, żeby ją uśpić. Jutro babcia musi ją wcześniej zerwać, niech się przyzwyczaja do wczesnego wstawania, bo niedługo dziadek wraca do pracy po L4 i babcia będzie z Natalką Anię do przedszkola zaprowadzać.
Dzisiaj w nocy było tak zimno, że aż nam coś w instalacji gazowej zamarzło i musieliśmy do pracy zaiwaniać na benzinie. Na szczęście w okolicach Sosnowca auto odtajało :-). Po drodze było -22,5 st.C więc nawet płyn do spryskiwaczy groził zamarznięciem.
Szopek i Dziubek a jak u Was było z mrozikiem?
Panistepelek, Kamilka współczuję zimnicy. Jedno pocieszenie - ta zima isę w końcu kiedyś skończy ;-).
Migotka super, że Iga się tak fajnie zaaklimatyzowała w żłobie. Żeby tylko zdrowa była

czego jej życzę

. Dużo dzieci ma w grupie? Ile płacicie?
Mamita super, że są już jakieś wpłaty. Grosik do grosika i się uzbiera. czego Wam życzę (i czekam na pity

).
Niedawno poruszałyście kwestię mowy majowych dzieciaczków. Otóż byłam w piątek w przychodni i tam była mama z chłopczykiem, co się później okazało miał rok i 10mcy. Jak on już ładnie mówił, normalnie aż mi kopara opadła. Zdaniami. I jaki zasób słownictwa

.
Uciekam do wyrka, położę małego czorcika u nas ww łożu, mam nadzieję, że zaraz zaśnie.