reklama

Majóweczki 2008

to co Kamilka, Ty kawusię, ja deserek?
drozdzowki_003.jpg

reklama
tak w ogóle to witam...po dłuuuugiej nieobecności...
bardzo postaram się być już na bieżąco...
nieźle dzisiaj zawiewa, ale i tak fajniej mi się szło do pracy niż jak było -19...
aaa, miałam zapytać (przepraszam, ze tu) dziewczyny, które przerabiały dietę proteinową, jak efekty? dalej się utrzymują? czy powtarzałyście jeszcze wszystkie fazy od początku, czy jecie już wszystko i waga się utrzymuje?

nooo, kurcze nic się nie odzywa od dobrych kilku dni, ale może nie miała dostępu do neta...mam nadzieję, że jej tu pomogą lekarze, że wyjaśni się w końcu o co kaman z tymi nieprzespanymi nocami Kondzia i jego zdrówkiem...
widziałam, ze Hannah tez się odezwała po długiej nieobecności, ale znów sprzęt ją zawiódł...szkoda...
a Iwonka, pewnie zajęta mamą...

Witam. U mnie tez sypie i wieje.
Na pogrzebie bylo 350osob! Nie bylo miejsca na wieńce...Ech szkoda chłopaka.Moja mama wczoraj wieczorem pojechala do Czech.

Jestem pod denerwowana bo nie mam @@@@.Kużwa,chyba kupie test bo z tej niepewności to zwariować idzie.Odstawiłam tabletki anty i mam nadzieję że to jest powodem.Już zaczynam świrować od tego siedzenia w domu.Nie chciałabym być w ciaży.I ostatnio mam dosyć swojego takiego życia.Moje dzieci działają mi na nerwy.Chyba jakaś depresja mnie dopadła.Ja chce wiosne!!!!!!!!
Anusiasac witaj i nie znikaj nam kobieto! Ale widać że dobrze wiesz co sie z kim dzieję ;-)
Kamilka kawka dziś przez wszystkich polecana,bo ma być niskie ciśnienie.Ja zaraz też sobię zrobie.

Ostatnia edycja:
Iwonka- smutne:-(:-(:-( szkoda chlopaka
i ty sie nie smutaj... bedzie dobrze jeszcze tylko miesiac zimy damy rade wkoncu luty krotki:tak::tak:

a mnie strasznie lamie normalnie chyba garczek tej kawy wypije bo nie moga mi sie utrzymac oczy ja mam zwykle cisnienie 120/70 a teraz mam 100 na 55 masakra jakas:baffled::baffled::baffled:

Dzień dobry!!

U mnie duże zlecenia skończone, odesłane, teraz pora nadrobić trochę snu i codziennych spraw.

Iwonko, rozumiem Cię doskonale z tym, że masz dość swojego życia. Do tego pewnie dochodzą wyrzuty sumienia, że jak ja mogę mieć dość własnych wspaniałych dzieci - przynajmniej ja mam takie odczucia. Kup test, żebyś się niepotrzebnie nie denerwowała!!

Kamilko, za Ciebie trzymam kciuki, żebyś znalazła super pracę. Wierzę, że się uda!!

Olu Iwonko- ale nie tylko wy tak macie.. ja czasem tez zalowalam ze mam adasia i ze chyba za wczesnie bo teraz nie moge sobie pracy znalesc a jakbym cos znalazla to trzyma mnie dziecko bo juz musze myslec a co z nim?? i z dnia na dzien nie moge wyjechac wyemigrowac:baffled::baffled: i wogole a czasem mam lepszy nastroj ze ja juz mam dziecko i o wiele spraw juz nie musze sie martwic:-(:-(

reklama
ostatnio mam dosyć swojego takiego życia.Moje dzieci działają mi na nerwy.Chyba jakaś depresja mnie dopadła.Ja chce wiosne!!!!!!!!
.
Iwonka ja też mam jakąś deprechę!!!
Mam dość zimy, śniegu (jechałam dziś do pracy 55 min-zawsze 25min) szok!!!
Jestem ciekawa czy kiedyś dożyję takiego dnia, że służby drogowe nie będą zaskoczone zimą w styczniu, zwłaszcza, że od tygodnia trąbią, że będą opady :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Chcę wyjść z dzieckiem na plac zabaw, mam dosyć ciepłych kurtek, swetrów, ciepłych rajtek i skarpet!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Aniusiasaac witam serdecznie!! Ostatnio o tobie myślałam

Miłego dnia, potem do Was zajrzę, idę teraz na kawkę i ploteczki, bo szefowej nie ma... a praca nie zająć :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry