reklama

Majóweczki 2008

Chcę wyjść z dzieckiem na plac zabaw, mam dosyć ciepłych kurtek, swetrów, ciepłych rajtek i skarpet!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja też ja też...moje dziecko tez baaardzo tego potrzebuje....

Aniusiasaac witam serdecznie!! Ostatnio o tobie myślałam

Miłego dnia, potem do Was zajrzę, idę teraz na kawkę i ploteczki, bo szefowej nie ma... a praca nie zająć :-)

Dziękuję POLA, ja także witam serdecznie i cieplutko :tak:
ja dziś mam trochę luzu, od nie pamiętam kiedy, i właśnie poszłam sobie do drugiego pokoju w ramach obowiązków służbowych (między innymi :-)) posiedziałam kilka minut ale główny księgowy skutecznie spowodował, ze znów siedzę przy swoim biurku....

Iwonka, bardzo się starałam...

reklama
Iwonko, nie ma suchych nocy :no: Ech ciężko nam z tym idzie - ale Wam gratuluję sukcesu!!

Kamilko, w ogóle Cię podziwiam, bo decyzja o wyjeździe to musi być bardzo trudna decyzja....

Polu, mój mąż dziś też jakoś strasznie długo do pracy jechał. Chyba ponad godzinę dłużej niż zwykle. Ubieranie mojego Mikołaja w te wszystkie ciuchy też jest koszmarem - pociesza mnie to, że większe dzieci już są łatwiejsze w obsłudze i wiele rzeczy same robią... więc ten ciężki czas minie niebawem.

Witam u nas zawierucha: sypie śnieg i jest wiatrzysko a temp.+1:szok: Nie wiem czy pojedziemy na hipoter. W ogóle to chyba zmienimy ośrodek-więcej potem:sorry2:
Aniusaac witaj:-)
Kamilka dobrze ze udalo się chociaż z tym stażem;-)
Iwonka mi też jak się spóźniał ostatnio to po test leciałam-spokojniejsza byłam;-)

Lecę bo A. w domu :sorry2::sorry2:

mamita- dziekuje no ciesz sie z tego stazu jeszcze raz bo nie dosc ze bede tam gdzie bylam to jeszcze sie okazalo ze podniesli staz o 150zl:-):-) czyli wyrowna sie kasa z moim mezem ktory wlasnie o 150zl dostal pensji mniej:baffled::baffled: wiec jakos do lata przezimyjemy...

a tak wogole dopiero co moj maz wrocil a juz telefon okazalo sie ze zapisali go z pracy na kurs pedagogiczny bo to warunek pracy tam i za kurs 1800zl:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie wiem skad ja to wytzrasne... nie dosc tyle wydatkow zaleglych to jeszcze taki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nie zdazyl zjesc a juz musial jechac zlozyc dokumenty:-(:-(

witam sie z herbatka :tak:

kamilka kurs dobry ale szkoda ze w takim dla was momencie :sorry2:

mamita faktycznie ciezko z dojazdami ja dzisiaj tez mialam opoznienie najlepiej wogole bym nie wyjezdzala i siedziala w domu ech...

pola witaj w klubie mnie to az trafia oni zawsze sa ZASKOCZENI :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Iwonka zrob test dla pewnosci jezeli Cie to uspkoji, piszesz ze nie pracujesz i maz chwile takie gorsze... ja pracuje i je mam czasami :zawstydzona/y:

ale akurat tego mimo negatywnej sytuacji to jakas jestem zadowolona, i mam na wszystko wy* niewiem pewnie mnie za pare dni zlapie i bedzie na odwrot

Tez jestem ciekawa jak kwiateczek, jak sie pojawi pewnie napisze jak z kondziem ale ciekawe czy wylecieli normalnie itd..bo przez taka pogode

a tak wogole dopiero co moj maz wrocil a juz telefon okazalo sie ze zapisali go z pracy na kurs pedagogiczny bo to warunek pracy tam i za kurs 1800zl:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie wiem skad ja to wytzrasne... nie dosc tyle wydatkow zaleglych to jeszcze taki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nie zdazyl zjesc a juz musial jechac zlozyc dokumenty:-(:-(
Kamilka, a czy Twój mąż nie moze umówić się z tą firmą, która go zatrudniła, żeby oni zapłacili całość, a jemu potrącali z pensji? to zawsze łatwiej spłacać na raty niż calosć na raz....

przespalam sie z adasiem do tej pory...noo u nas niestey jest tak ze ani nie wchodzi w rachube kradyt ani nic jestesmy pod kreska i jakby zabrali mu cos z pensji to nie bylo by zlotowki na jedzenie.. no nic cos sie wymysli...:-p:-p

AAdas odkad wstal to tylko jje zjadl zupe potem bulke z wedlina a teraz wsowa Danio a jeszcze obiad 2 danie sie szykuje..

reklama
A ja wróciłam z przedszkola.Padam z sił. Wózek nie chciał wogóle jechać.Katastrofa ,tyle sniegu i błota nadal.Buty mi przemokły:sorry2:
I gdzie ten Kwiateczek? Kiedy miała wracać?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry