reklama

Majóweczki 2008

reklama
Ciekawe jak Kwiateczek? Miała jechać na 7 dni czy na dłużej???:confused::confused:

ciekawe coz kwiateczkiem?? czy wszystko zalatwili i czy wogole wylecieli przy tej pogodzie:confused::confused::confused:

nooo, kurcze nic się nie odzywa od dobrych kilku dni, ale może nie miała dostępu do neta...mam nadzieję, że jej tu pomogą lekarze, że wyjaśni się w końcu o co kaman z tymi nieprzespanymi nocami Kondzia i jego zdrówkiem...

Tez jestem ciekawa jak kwiateczek, jak sie pojawi pewnie napisze jak z kondziem ale ciekawe czy wylecieli normalnie itd..bo przez taka pogode

I gdzie ten Kwiateczek? Kiedy miała wracać?

Witam
juz jestem,wrocilismy wczoraj po 20ej.nie mialam sily.dzisiaj pranie itd.pozniej napisze co i jak na zamknietym.teraz mam obiad:-p

Witam.

Przepraszam , ze tak na szybko i bez ceregieli ale ja w sprawie tej maści na skórkę siusiakową. Jak ona się nazywa i czy jest na receptę?

kwiateczek- łelkam bak

kwiateczek hej ;-)

szopek masc na skore siusiakowa ? nie slyszalam, a jak wogole poznalas ze cos jest nie tak ja tam patrze ale nie widze zeby mu cos nie schodzilo albo zeby bylo czerwone

Iwonka a mnie dzis plug zasypal jak stalam kolo domu i musialam taka mala lopata odwalac snieg a upocilam sie... no i tak sie skonczylo ze mnie jakis pan terenowka wyciagnol na lince :tak:

pola to chyba trzeba byc zapisanym do tej kasy zapomogowo pozyczkowej czy cos, zeby kredyt dostac a tak predzej z pensji beda potracac :baffled:

Wiktoria- Kamilka wspominała o maści.
Jak poznałam, ze coś nie tak? Jak Miku siusia robi mu się na końcówce siusiaka balonik wypełniony moczem. Teraz już mniej jak działamy ale wcześniej to duży był. Odciągam wieczorem w kąpieli i w dzień za pomocą linomagu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry