mamita
Fanka BB :)
My w domku po hipoterapii. W domu cisza bo nikt z nikim nie gada
Kamilka dobrze że zdiagnozowano Adasia-zdrówka dla Was. A Ty weź się za siebie bo z nerkami nie przelewki. Ja kiedyś pół roku leczyłam się antybiotykami. Najpierw olewałam sprawę a potem nie mogłam się pozbyć czewonych krwinek z moczu
Pola Zuzia miała bezobjawowe zapalenie oskrzeli i płuc jednocześnie
Poza tym że wymiotowała 1 dzień nie było kaszlu czy kataru. Pojechalismy na izbę bo niedziela była. I okazało się że zapalenie płuc. jeszcze afere robiłam że pomylili wyniki
Ja tez uwielbiam makaron z serem
i placki ziemniaczane z cukrem

Kamilka dobrze że zdiagnozowano Adasia-zdrówka dla Was. A Ty weź się za siebie bo z nerkami nie przelewki. Ja kiedyś pół roku leczyłam się antybiotykami. Najpierw olewałam sprawę a potem nie mogłam się pozbyć czewonych krwinek z moczu

Pola Zuzia miała bezobjawowe zapalenie oskrzeli i płuc jednocześnie
Poza tym że wymiotowała 1 dzień nie było kaszlu czy kataru. Pojechalismy na izbę bo niedziela była. I okazało się że zapalenie płuc. jeszcze afere robiłam że pomylili wyniki
Ja tez uwielbiam makaron z serem
i placki ziemniaczane z cukrem

my chyba bedziemy robic latem,zobaczymy.zastanawiam sie caly czas.teraz daje mu zwykle mleko z kaszka,tzn mieszam raz takie raz niebieska kaszka i nic nie jest:-)mam nadzieje ze bedzie dobrze.Nasze mleko dziecinne sie skonczylo wczoraj i narazie nie kupowalam choc sie zastanawiam bo bratowa mowi ze w takim nie ma wystarczajaco wit