Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiktora, ja, ja starsza
i właśnie jestem pod wrażeniem stanowiska, które Pola zajmuje i teraz ten MF....

napisze szybko bo jem i musze ogarnac mieszkanie
pola nie zgadzam sie z Toba, bo u nas zlobku panie pytaja na jakim mleko jest dziecko czy ma skaze czy jest na diecie itd. Powiedzialam ze bebiko i tak daja, ostatnio grzecznie spytaly czy moga mu dawac UHT bo maja proszkowane, powiedzialam ze moze bo i tak duzo go tam nie wypija![]()

ewentualnie tak jak Wiki mowi pytaja jakie dziecko pije mleko
zreszta moj Adas nie chce pic wogole mleka i nie wiem dlaczego odrzucil calkiem jak chce mu dac mowi bee to juz nie rozumierm
a po za tym w deklaracji wypelnia sie czy dziecko ma alergie czy nie??? i wtedy podaja dzieciom normlalne jedzenie i takie dla alergikow. Jest tam tez pani ktora ustala jadlospisy i nie zauwazylam zeby co tydzien bylo to samo

A pani kierownik mi powiedziała że mam oddać Zuzę do przedszkola tutejszego
Które zreszta jest od 3 roku życia bo to nie jest żaden żłobek ani integracyjne przedszkole. Powiedziała mi że oni stosują się do przepisó o suo ale tylko do osób dorosłych psycicznie chorych
Poprosiłam o pieczątkę i podpis że odebrała wniosek. Najwyżej będę skarge pisać jak decyzji w terminie mi nie dadzą

Jogurty też rzadko
Czasem (czyt. raz w tyg) zrobię kakao lub budyń na zwykłym mleku uht ale to śladowe ilości zjada

zdróweczka kochana.... jutro opijasz certyfikat, to do poniedziałku na pewno wydobrzejesz