reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witam wieczorkiem
Ja po robocie, dziecko położyłam, chatę ogarnęłam, stary śpi, cisza ...tylko kot w kuwecie grzebie!
A jutro na rano, co ja tu robię??

Mamita, oby Was przyjęli, odezwij się czasem. Jak neta nie bedziesz miała, to pusto tu bedzie.

Iwonka, ja staniory też w pralce piorę :baffled:

Miłego wieczorku.

kwiat..JPG

Migotka, wszystkiego najlepszego z okazji imienin...dużo dużo zdrówka, szybkiego, bezproblemowego zakończenia studiów, obrony na 5 i spełnienia najskrytszych marzeń...

a Wam wszystkich kobietki, z okazji naszego święta życzę Świętego spokoju....
żebyście nie musiały męczyć się z zepsutym sprzętem agd, ŻEBY NIGDY NIE BRAKŁO WODY NA PORANNĄ KAWUSIĘ, żeby mężowie nie chorowali, zęby nie dawały w kość, a dzieci były grzeczne jak Aniołki...
c_big1098732..jpg

Mamita, pewnie jesteś już w szpitalu - trzymajcie się tam dzielnie, a sprzątaniem w łazience się nie przejmuj, może A się zaweźmie i posprząta....
a my weekend spędziliśmy u mojej mamy, spotkaliśmy się z rodzinką i 2 miesięczną Amelką - jak się tak napatrzyłam....w każdym razie było super...

OlaK, co się z Tobą dzieje??????? wracaj na łono BB

Zobacz załącznik 222370

Migotka, wszystkiego najlepszego z okazji imienin...dużo dużo zdrówka, szybkiego, bezproblemowego zakończenia studiów, obrony na 5 i spełnienia najskrytszych marzeń...

a Wam wszystkich kobietki, z okazji naszego święta życzę Świętego spokoju....
żebyście nie musiały męczyć się z zepsutym sprzętem agd, ŻEBY NIGDY NIE BRAKŁO WODY NA PORANNĄ KAWUSIĘ, żeby mężowie nie chorowali, zęby nie dawały w kość, a dzieci były grzeczne jak Aniołki...
Zobacz załącznik 222375

Przyłaczam sie do życzeń!

2542_24252542_669..jpg

Hej dziewczyny ,wszystkiego najlepszego dla dużych i małych kobietek:tak::-)

Dla Ciebie Migotko specjalne życzenia:-)
1802.gif

Na takie ogólne spotkanie też raczej by mi sie nie chcialo bo dziwnie tak z nieznanymi osobami ,ale my możemy sie jeszce kiedyś spotkać :tak:mi sie planuje wyjazd z Zuza do jakiegoś centrum zabaw ,ale to tak pózniej jak sie dowlokę z brzuchem to może sie spotkamy

Mamita pewnie już na oddziale ,wiecie co tak sobie myśle że jak musialabym z zuzka spedzic tyle w szpitalu to nie wiem co bym zrobila .Ja sie panicznie boje ,oczywiscie dla dziecka robi sie wszystko i jakoś musialo by być ,ale i tak podziwiam i trzymam kciuki aby Zuzi pomogli na tym oddziale.

Iwonka super ze pralka dziala ,ja tez wszystko możliwe piore w pralce ,reczne mnie dobija bo mi nawet w rekawicach od razu rece pekaja.A jaką miałaś zwykla czy ladowaną od góry Ja mam od góry i sie zastanawiam czy może sie tam cos przedostac

Bylam dziś na badaniach dla dermatologo a jutro rano ide na wizyte ,o dziwo szybko poszlo .Dziś mam jakąś mega energie i wybieram sie do kolezanki z dziewczynką jak zuzia i 3-miesiecznym chlopcem ,będzie sie śmiala że na Adasia sie zapatrzyliśmy jak mówili bo jakiś tydzień pózniej powstalo nasze malutkie ;-)

Dzień dobry! Przepraszam, że tyle czasu mnie znów nie było - ciągle miałam mnóstwo pracy i szczerze mówiąc już kompletnie mam dość komputera i wszystkiego, co z nim związane. Stąd moja nieobecność. Cały czas mam nadzieję, że jednak znajdę niebawem więcej czasu na BB.

Migotko, wszystkiego najlepszego z okazji imienin! :tak:

Mam nadzieję, że jutro lub pojutrze wpadnę i porządnie poczytam co się u Was dzieje! Pozdrawiam cieplutko!!

reklama
Migotko
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin

Majóweczki

wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet.
zepsulo mi sie pisanie z jakiegos powodu a chcialam wstawic na poczatku posta , ze witam. napisze tu ze WITAM.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry